8 αδιάβροχα προϊόντα για να μην «λιώνει» το μακιγιάζ σου στην παραλία

Ευαγγελία Αλπίδου

Το μακιγιάζ θα μείνει στη θέση του ακόμη και μετά τη βουτιά στη θάλασσα.

Το να φοράς makeup στην παραλία, για κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι οξύμωρο, για κάποιες άλλες απλά ανάγκη. Εγώ βρίσκομαι στην δεύτερη κατηγορία. Δεν μπορώ να έχω την επιδερμίδα μου εντελώς «γυμνή», χωρίς κανένα καλυπτικό προϊόν επάνω. Το προϊόν που λατρεύω να φοράω, είναι η αντηλιακή με χρώμα, η οποία έχει ελαφριά υφή και κάλυψη, ενώ προστατεύει παράλληλα την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είτε βρίσκομαι διακοπές, είτε στην πόλη δεν την αποχωρίζομαι στιγμή, την φοράω από το πρωί έως το βραδύ.

https://www.instagram.com/p/CtcknWgvde7/

Δημιούργησε ένα ανθεκτικό μακιγιάζ στην παραλία

Το μακιγιάζ της παραλίας, σίγουρα δεν μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό που θα κάνεις όταν βγεις για φαγητό το βράδυ ή θα πας σε κάποιο summer party. Δηλαδή, θα αποφύγεις το smokey eye look και τα έντονα glitters. Βέβαια, η κάθε μία έχει το δικαίωμα να επιλέξει αυτό που θα την κάνει να νιώθει όμορφα και με αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Το «κλειδί» για ένα πετυχημένο μακιγιάζ στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο και το θαλασσινό νερό, είναι τα waterproof καλλυντικά. Τα αδιάβροχα προϊόντα είναι τόσο ανθεκτικά, που θα κάνουν το μακιγιάζ να διαρκεί για ώρες.

Έτσι, δε θα έχεις το άγχος να μην «λιώσει» το μακιγιάζ σου στην παραλία. Στην αγορά θα βρεις αδιάβροχες mascara για να καθηλωτικό βλέμμα, αντηλιακές με χρώμα το must have προϊόν του καλοκαιριού, πούδρες και bronzers τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα απίστευτα natural makeup.

Αν θέλεις την επιδερμίδα σου λεία και απαλή πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα «body butters»

350229211_789961285971239_8812565586708354664_n.jpg

@jlo

Μην νομίζεις, ότι θα σε άφηνα έτσι. Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικά από τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ που επιλέγω να έχω εγώ στο νεσεσέρ της παραλίας κάθε καλοκαίρι. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε τα δικά σου αγαπημένα. Καλές βουτιές!

Shopping Time: