7 ενυδατικές κρέμες προσώπου με SPF για λάμψη και προστασία

Ευαγγελία Αλπίδου

Το must have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Η ενυδατική και η αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι από τα must have προϊόντα που υπάρχουν όλον το χρόνο μέσα στο beauty νεσεσέρ μας. Η σειρά που τις εφαρμόζουμε είναι η εξής: αφού τελειώσουμε με την skincare routine, τοποθετούμε πρώτα την αντηλιακή και μετά την ενυδατική, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια τα επόμενα προϊόντα μακιγιάζ.

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται ενυδάτωση και προστασία. Έχεις σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσεις μία ενυδατική κρέμα με SPF; Στην αγορά υπάρχουν κρέμες προσώπου οι οποίες λειτουργούν 2 σε 1, δηλαδή χαρίζουν extra ενυδάτωση αλλά και προστασία στην επιδερμίδα του προσώπου.

Χάρισε στην επιδερμίδα ένα boost ενυδάτωσης & προστασίας

ebonylet_361618401_18373947637042966_7241168298881598415_n.jpg

@ebonylet

8 αδιάβροχα προϊόντα για να μην «λιώνει» το μακιγιάζ σου στην παραλία

Αναλόγως με τον δείκτη προστασίας που διαθέτουν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις είτε μόνες τους, είτε να τις blendάρεις με την αντηλιακή προσώπου για μεγαλύτερη ασφάλεια από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Επίσης, αναλόγως τις ώρες που βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, είναι σημαντικό να μην παραλείπεις να τις εφαρμόζεις ανά 2 ή 3 ώρες για περισσότερη προστασία.

Σε καμία περίπτωση οι ενυδατικές κρέμες με SPF, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το αντηλιακό. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο και οι ακτίνες του ήλιου ξεπροβάλουν μόνο από το παράθυρο.

Είναι πολύ εύκολο να βρεις την ενυδατική με SPF που θα ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και που θα σου χαρίσει αμέσως την τέλεια επιδερμίδα. Βρίσκονται όλες σε αυτό το άρθρο! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και διάλεξε την αγαπημένη σου. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, θα μας θυμηθείς.

Αν θέλεις την επιδερμίδα σου λεία και απαλή πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα «body butters»

Shopping Time: