Η Hilary Duff επιβεβαιώνει τις τάσεις στην ομορφιά

Η Hilary Duff επιβεβαιώνει τις τάσεις στην ομορφιά

Στέκα, eyeliner, σκούρα νύχια με εναλλαγές χρωμάτων. Σοφές επιλογές σωστά φορεμένες.

H Hilary Duff, η οποία είναι έγκυος τώρα, είναι κάτι παραπάνω από λαμπερή. Σε πρόσφατη εμφάνιση της για το βιβλίο της το «Devoted», εμφανίστηκε και επιβεβαίωσε όσα λέγαμε για τη στέκα. Την ανέδειξε σε ένα πολύ glamorous αξεσουάρ για τα μαλλιά. Με πολύ όγκο στο πίσω μέρος των μαλλιών και πλούσιες ανοιχτές μπούκλες στα μήκη, άφησε την μαύρη στέκα της να ξεχωρίσει.

Το μακιγιάζ της ήταν κι αυτό στις προσταγές της σεζόν. Έντονο μαύρο eyeliner με πολύ λεπτή άκρη στο πλάι και καλά διαχωρισμένες, πλούσιες βλεφαρίδες και κρεμώδες φυσικό κραγιόν.

Δεν σταματάει όμως εκεί. Υιοθετεί και το trend που θέλει κάποια από τα νύχια των χεριών να έχουν διαφορετικό χρώμα από τα υπόλοιπα. Και η επιλογή της είναι στις σκούρες-μαύρες αποχρώσεις με την έκπληξη του μπλε ρουά σε κάποια δάχτυλα. Άλλο ένα χρώμα που κερδίζει φέτος.

Βέβαια, δεν λείπουν τα «μικροατυχήματα» ούτε στις celebrities. Ένα νύχι της «χάλασε» και ξεφλούδισε. Δεν πειράζει όμως, γιατί σε όλα είναι τόσο σωστή που καλό είναι να έχει κι ένα ψεγάδι. Στην τελική δεν θα την πιάνει το «μάτι»!