Πρόβα μακιγιάζ

Πρόβα μακιγιάζ

Prova Generale για την Make Up For Ever πριν τα Catwalks στην10η Athens Xclusive Designers Week.

Το μακιγιάζ της 10ης AXDW επιμελείται η γαλλική μάρκα επαγγελματικού μακιγιάζ Μake Up For Εver που στην Ελλάδα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα καλλυντικών Sephora. Έγινε ήδη η τελική πρόβα για το μακιγιάζ που θα δούμε πάνω στην πασαρέλα, στο κατάστημα Sephora που βρίσκεται στην οδό Ερμού, όπου ο επίσημος make-up artist της Μake Up For Εver, Εμμανουήλ Αποστολάκης δημιούργησε το στυλ του κάθε σχεδιαστή σε συνεργασία μαζί τους.

Οι γνωστοί σχεδιαστές Stelios Koudounaris, Celebrity Skin, Celia D, Miltos, Ratt by Rita Attalla, Ourania Kay, Tassos Sofroniou βρέθηκαν στο κατάστημα Sephora, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μακιγιάζ για την ανάδειξη των δημιουργιών τους. Όλα είναι έτοιμα πλέον, και σε δύο ημέρες ξεκινάει η εβδομάδα της μόδας.

Οι head makeup artists της Μake Up For Εver από το Παρίσι, θα έρθουν ειδικά για την στην 10η Διεθνή Εβδομάδα Μόδα Athens Xclusive Designers Week στις 22-25 Οκτωβρίου 2011, οι οποίοι μαζί με τον Έλληνα make-up artist Εμμανουήλ Αποστολάκη, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ για τις επιδείξεις μόδας της διοργάνωσης.