Peach makeup: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το hot μακιγιάζ της άνοιξης

Peach makeup: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το hot μακιγιάζ της άνοιξης
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Με περηφάνια σας παρουσιάζουμε μια τάση που υπερβαίνει τους κανόνες ομορφιάς και περνάει στη σφαίρα της συναισθηματικής έκφρασης και ενότητας. Ελάτε μαζί μας να αγκαλιάσουμε και να μοιραστούμε το αναζωογονητικό πνεύμα των peach αποχρώσεων αυτή την Άνοιξη. Ας καλλιεργήσουμε την ελπίδα και τη θετικότητα.

Αντλώντας έμπνευση από τη γοητεία των peach τόνων που έχουν από καιρό σαγηνεύσει ακόμη κι εκείνους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας του ρομαντισμού, το Peach Makeup αναδύεται σαν σύμβολο ζεστασιάς και θετικότητας, με στόχο να προκαλέσει συναισθήματα ηρεμίας και χαράς, αποδεικνύοντας τη βαθιά δύναμη που υπάρχει στην πραότητα και την ομορφιά.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ PEACH

Το peach δεν είναι απλώς χρώμα. Ενσωματώνει τη ζεστασιά, την απαλότητα και τη θετικότητα. Η συμπερίληψη του peach στα beauty routine μας μπορεί να είναι μια πηγή ανακούφισης.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Τους προσκαλούμε να συμμετάσχουν στον εορτασμό του peach, να εξερευνήσουν τις μυριάδες εκφράσεις του και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους κάτω από το έμβλημα αυτού του γεμάτου ζωντάνια, ζεστού και άνετου χρώματος.

ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Είτε πρόκειται για τη χαρά ενός innocent peach της Clinique, είτε για την ενδυνάμωση που νιώθουμε με μια σκιά για glam eye της Bobbi Brown, ή ακόμα και για την τρυφερότητα ενός θερμού peach ρουζ της Estée Lauder, η κοινότητά μας θα ακτινοβολεί τη θετικότητα και τη ζεστασιά που ενσωματώνει, ώστε να τη δουν όλοι. Καθώς ξεκινάμε όλοι μαζί σε αυτό το ταξίδι, ενθαρρύνουμε τους χρήστες να εξερευνήσουν τις καλύτερες εκφράσεις του peach που προσφέρουν οι μάρκες ηγέτες του κλάδου της ομορφιάς. Σας καλούμε να απολαύσετε την πολυτελή λάμψη της MAC Cosmetics, να ενισχύσετε το βλέμμα με την shadow stick της Bobbi Brown και για να προσθέσετε μια peach λάμψη με το ρουζ της Too Faced.

«Βλέπουμε τις peach αποχρώσεις στα ρουζ, τα κραγιόν και τις σκιές να έχουν εκθρονίσει τα - άλλοτε συνυφασμένα με τους ζεστούς μήνες - ροζ, λουλουδάτα και σαμπανιζέ χρώματα. Πλέον το ‘φρέσκο’ ισοδυναμεί με το peach», Baltasar Gonzalez Pinel, MAC Director of Makeup Artistry EMEA.

Blumarine-bks-S24-010-(1).jpg

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ

Μοιραστείτε μια προσωπική ιστορία: άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να αναρτήσουν τα peach look τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιραστούν τα συναισθήματα που τους προκαλεί αυτό το χρώμα στο μακιγιάζ τους.

Ενταχθείτε στην Κοινότητα: θα απευθυνθεί πρόσκληση σε χρήστες από κάθε χώρα να
μοιραστούν, να αναδημοσιεύσουν και να αντιδράσουν στις ιστορίες και τις δημιουργίες των άλλων συμμετεχόντων, για να οικοδομήσουμε μια κοινότητα υποστήριξης και έμπνευσης γύρω από το χρώμα της Άνοιξης 2024.

Διαδώστε το μήνυμα: όλοι θα κληθούν να ενθαρρύνουν τους φίλους τους, την οικογένεια τους και τους followers τους να συμμετάσχουν στο κίνημα. Όσο περισσότερες φωνές ενωθούν μαζί μας, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα των θετικών vibes και των συναισθημάτων ζεστασιάς που εμπνέει αυτό το χρώμα μακιγιάζ στο τέλος της γκρίζας χειμερινής περιόδου.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ

Το peach makeup ξεπερνά τα πολιτισμικά και έμφυλα όρια, ενώνοντας άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα μέσω ενός κοινού πάθους για την ομορφιά και την προσωπική έκφραση. Ελάτε να αγκαλιάζουμε όλοι μαζί τη διαφορετικότητα της κοινότητας #PEACHMAKEUP και να τιμήσουμε τις μοναδικές ιστορίες και προοπτικές που προσφέρει. Ας μην φαίνεται μόνο το μακιγιάζ μας. Ας αφήσουμε να φανούν τα συναισθήματά μας και τα πρόσωπά μας που λάμπουν από την ελαφριά ζεστή αγκαλιά του peach.