Τα ψέματα της Kim Kardashian για την αποτρίχωση

Τα ψέματα της Kim Kardashian για την αποτρίχωση

Μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι για την Kim; Λίγο δύσκολο!

H Kim Kardashian έχει πει ότι χρησιμοποιεί το Tria ένα προϊόν με το οποίο μπορείς να κάνεις αποτρίχωση με laser στο σπίτι μόνος σου και να κερδίσεις έτσι το χρόνο από τις επισκέψεις στο ιατρείο και φυσικά τα λεφτά που κοστίζει η μόνιμη αποτρίχωση με laser.

Όχι φυσικά ότι τη νοιάζει το κόστος την Kim, αλλά με τις συνεχείς μετακινήσεις της, τη διευκολύνει γιατί όπως έχει πει χρησιμοποιεί το Tria συνεχώς και δεν χρειάζεται ποτέ πια ξυραφάκια και κρέμες ξυρίσματος. Οι οδηγίες, όμως του Tria, σημειώνουν ότι πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυαστικά με ξύρισμα.

Εκτός από το «πάντα» έχει προσθέσει και το «παντού»! Αυτά πυροδότησαν ένα μεγάλο ζήτημα, αφού η ίδια η εταιρεία στην οποία ανήκει το προϊόν Tria, δεν συνιστά τη χρήση του στο πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό, τις θηλές, τα γεννητικά όργανα και στον πρωκτό.

Μία αντίπαλη εταιρεία η Radiant, συγκέντρωσε τα ψέματα της Kim και προχώρησε νομικά. Μαζί με τα άλλα, όπως έχουν αναφέρει η Kim έχει σε άπειρες συνεντεύξεις της ότι κάνει εδώ και πάνω από μία δεκαετία επαγγελματική αποτρίχωση, οπότε...

Τα ψέματα της μπορεί να είναι μεγάλα, αλλά δεν την πτοούν αφού μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο της να προωθεί το προϊόν για τους επόμενους 18 μήνες. Όσο για την μόνιμη αποτρίχωση, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να το πετύχετε μόνες σας στο σπίτι! Χρειάζεται ο ειδικός και οι γνώσεις του.