Θα αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας ή το χρώμα του μακιγιάζ σας;

Θα αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας  ή το χρώμα του μακιγιάζ σας;

Δεν έχει σημασία με το χρώμα ματιών γεννηθήκατε, αλλά τι χρώμα ματιών επιθυμείτε να έχετε.

Μέχρι τώρα αναζητάτε το χρώμα των σκιών που θα φορέσετε έχοντας κατά νου το χρώμα των ματιών σας. Μόλις βρείτε μία παλέτα με σκιές και μολύβια που δείχνουν πώς να κάνετε το τέλειο μακιγιάζ για τα καστανά –μπλε, πράσινα, ανάλογα με το τι έχετε- μάτια φροντίζετε να την αποκτήσετε και να εφαρμόσετε όσα σας έμαθε για να κάνετε το βλέμμα σας ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Κάποιες φορές όμως, θα θέλατε να έχετε άλλο χρώμα ματιών πιο εντυπωσιακό από μόνο του, ώστε να κάνετε πιο εύκολο το μακιγιάζ σας. Βλέπετε γαλανομάτες ή πρασινομάτες και τις ζηλεύετε, κι ας έχετε φορέσει τη μάσκαρα και το eyeliner που κάνει τα καστανά μάτια πιο έντονα και θελκτικά.

Υπάρχουν κάποια νέα που έρχονται από την Αμερική και πιο συγκεκριμένα από την Καλιφόρνια μετά από δέκα χρόνια έρευνας. Σε λίγο καιρό θα μπορείτε αν και εφόσον θέλετε να προσαρμόσετε το χρώμα των ματιών σας στο μακιγιάζ σας και όχι το αντίθετο.

Μία επέμβαση στα μάτια με laser θα αφαιρεί τη μελανίνη που ευθύνεται για τα σκούρα μάτια σας. Αυτό σημαίνει ότι πίσω του θα αφήνει μόνο το ανοιχτό χρώμα που υπάρχει κι έτσι θα γίνεστε γαλανομάτες. Βέβαια, δεν παύει να είναι μία επέμβαση ιατρική με τους ανάλογους κινδύνους και ρίσκα, γι' αυτό μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε. Αφήστε πρώτα να δοκιμαστεί κάποια χρόνια κι αν ακόμη το θέλετε πολύ, τότε κατευθυνθείτε στο γιατρό σας.

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα όμως, συνεχίστε να αναζητάτε τα καταλληλότερα χρώματα στο μακιγιάζ για τα μάτια σας και ποιος ξέρει μπορεί στο ενδιάμεσο να ανακαλύψετε την ομορφιά των σκούρων ματιών, γιατί η γοητεία τους έρχεται από μέσα σας και το μακιγιάζ είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.