Ομορφιά βγαλμένη από παραμύθι

Ομορφιά βγαλμένη από παραμύθι

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, αποδίδεται μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες, ειδικά προϊόντα και συνεργασίες.

Μία τάση για ιστορίες μαγικές, παραμυθένιες και κόσμους όπου όλα είναι υπέροχα φαίνεται να χαρακτηρίζει το χώρο της ομορφιάς, ειδικά τελευταία καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Η διαφημιστική καμπάνια του αρώματος L'Eau by Vanessa Bruno, που προέκυψε από τη συνεργασία της σχεδιάστριας με την Biotherm, όπου πρωταγωνιστεί η Sasha Pipovarova ως βασίλισσα Σκανδιναβικών Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, είναι εμπνευσμένη από τα παιδικά χρόνια της σχεδιάστριας Vanessa Bruno και ακολουθεί αυτό το πνεύμα.

Η Vanessa Bruno εξηγεί «Τα Χριστούγεννα είναι πολύ σημαντικά. Παίρνουμε το χρόνο μας για να διακοσμήσουμε. Για μένα είναι το πιο σημαντικό. Χρησιμοποιούμε αληθινά κεριά στα δέντρα πράγμα που δημιουργεί μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι η στιγμή που αλλάζει η διάθεση των ανθρώπων και το σπίτι γεμίζει με θετική ενέργεια».

Αυτή την ενέργεια κατάφεραν να αποδώσουν η Biotherm με τη σχεδιάστρια με τα εορταστικά κουτιά με τις συλλογές προϊόντων όπως η Aquasource, η Skin Vivo, η Skin.Ergetic και τα Les Eaux, ώστε να αποδώσουν τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων.