To διαχρονικό μακιγιάζ της Κατερίνας Μισιχρόνη

To διαχρονικό μακιγιάζ της Κατερίνας Μισιχρόνη

TR2 The Synergies No 3 δεν εντυπωσίασε μόνο η ερμηνεία αλλά και η εμφάνιση της ηθοποιού.

Στο TR2/ThissionRevisited2' στο Θησείο, ο Γεώργιος Κ. Καράμπελλας παρουσίασε το TR2 The Synergies No 3 με την Κατερίνα Μισιχρόνη. Η ηθοποιός ξυπνάει από έναν ύπνο αιώνων χωρίς να αναγνωρίσει ούτε το περιβάλλον, ούτε τον εαυτό της. Θα πιστέψει πως είναι η ηρωίδα ενός μυθιστορήματος και θα κάνει ένα βήμα προς την αιωνιότητα γράφοντας μόνη της το τελευταίο κεφάλαιο.

Το μακιγιάζ της σε αυτή την ερμηνεία ήταν λαμπερό και διαχρονικό. Με φωτεινά κόκκινα χείλη και λάμψη στην επιδερμίδα και στα μάτια. Το επιμελήθηκε ο Face Designer του Giorgio Armani Beauty Σ. Σάββας, με προϊόντα maquillage Giorgio Armani.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιείσαι το High precision retouche Νo 3 και το Designer Lift No7 για να δώσει το φως στην επιδερμίδα, το Smooth Silk eye pencil Νo 8, την Maestro palette Νo 2 και τη Maskara Eyes to kill excess στο μακιγιάζ των ματιών και το υπέροχο κόκκινο Rouge D'Armani No 403.

Τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα εντυπωσιακό χτένισμα ήταν έργο του hair stylist Δημήτρη Παλαιολόγου.

Τα προϊόντα maquillage και περιποίησης Giorgio Armani, θα τα βρείτε στις boutiques Giorgio Armani στα καταστήματα: Hondos Center: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, Άλσους 3, Γλυφάδα, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης και Attica-The Department Store: Πανεπιστημίου 9, Αθήνα.