Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός προτείνει γιορτινά χτενίσματα

Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός προτείνει γιορτινά χτενίσματα

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χτενίσματα για να κάνετε και ο Βασίλης Στρατηγός ξεχωρίζει τα αγαπημένα του.

«Στις γιορτές, επειδή, συνήθως ντυνόμαστε πιο επίσημα θα πρέπει να αποφεύγουμε τις υπερβολές στα μαλλιά» σημειώνει ο Βασίλης. «Τα χτενίσματα που προτείνω για τις γιορτές είναι χτενίσματα που αναδεικνύουν τα μαλλιά σας και τα κάνουν να φαίνονται υγιή και λαμπερά, χωρίς να φαίνονται πολύ φτιαγμένα» λέει.

«Προτιμήστε καλοχτενισμένα λαμπερά μαλλιά αν αποφασίσετε να έχετε κάτω. Τα ίσια μαλλιά με ωραίο κράτημα και όγκο στις ρίζες είναι η πιο απλή εκδοχή τους. Κάντε τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα» λέει.

«Φτιάξτε χαλαρά μαλλιά σπαστά με χωρίστρα εκεί που σας πηγαίνει, δουλεμένα με σίδερο για μπούκλες, το οποίο πάντα θα κρατάτε παράλληλα με το κεφάλι σας και όχι κάθετα» εξηγεί ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός.

«Αν θέλετε ένα πιο glamorous look προτιμήστε κυματιστά μαλλιών στυλ 40s με μεγάλες vague και χωρίστρα στο πλάι, ατημέλητα σινιόν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ωραίους κότσους που να θυμίζουν εκδήλωση red carpet και όχι επίσκεψη σε συνοικιακό κομμωτήριο» λέει ο Βασίλης.

«Αποφύγετε τα πολύ κρεπαρισμένα και πολύ λακαρισμένα μαλλιά, όπως επίσης τα υπερβολικά στολίδια και αξεσουάρ που υπάρχουν, και φυσικά το glitter! Πάνω απ' όλα πρέπει να λάμπετε εσείς και μετά τα μαλλιά σας» σημειώνει ο Βασίλης.