Μαύρο kohl και χρυσά νύχια: τα trends της νέας χρονιάς

Μαύρο kohl και χρυσά νύχια: τα trends της νέας χρονιάς

Δύο «σημεία» του μακιγιάζ έρχονται τις επόμενες σεζόν και καθορίζουν το στυλ.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το τι έρχεται στο μακιγιάζ στη συνέχεια. Στην pre-fall collection για το 2012 της Chanel, το μακιγιάζ είχε έμπνευση από την Ινδία και αυτό σαν επακόλουθο έχει το kohl.

O Creative Director του makeup της Chanel, Peter Philips, είπε «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αμυγδαλωτό σχήμα στο μάτι με μαύρο kohl - μια εικονογραφική ερμηνεία μιας εικονικής ινδικής ιδανικής ομορφιάς. Κράτησα την ένταση στα μάτια, και δημιούργησα ένα ματ κατάμαυρο μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας μια νέα σκιά των Illusion d'Ombre, Nirvana. Χρησιμοποίησα το Le Crayon Khôl σε μαύρο για τα μάτια και Mascara Inimitable Intense σε Black στις βλεφαρίδες».

Το υπόλοιπο look κρατήθηκε καθαρό με άψογη επιδερμίδα και λίγο ρουζ σε απόχρωση Brume d'Or και τα χείλη nude. Το χρυσό που διακρίνεται ελαφρά γύρω από το έντονο μαύρο στα μάτια, δείχνει την τάση που γίνεται ξεκάθαρη όταν μιλάμε πλέον για τα νύχια. Εκεί το Chanel Le Vernis Diwali δίνει ένα λαμπερό χρυσό που φωτίζει το δέρμα και θυμίζει εποχές χλιδής. Με το καλό να έρθουν!