Επιχείρηση Αντιγήρανση: κάτι ξέρει η Ελένη Μενεγάκη

Επιχείρηση Αντιγήρανση: κάτι ξέρει η Ελένη Μενεγάκη

Το ζητούμενο στην κοσμετολογία είναι αποτελεσματικά προϊόντα με αντιγηραντική προστασία που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους.

Η Olay total effects δημιουργήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια (στην Δ. Ευρώπη) για να προσφέρει στις πολυάσχολες γυναίκες αντιγηραντική προστασία ενάντια στα 7 σημάδια του χρόνου σε μία μόνο κρέμα. Η Anastasia Achilleos, Facialist και Παγκόσμια Πρέσβειρα της Olay, μας λέει: «Κάθε χρόνο βγαίνουν στην αγορά νέα προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας, χωρίς όμως πολλές φορές να προσφέρουν κάτι καινούργιο. Αντίθετα, με ενδιαφέρει να ακούω για προϊόντα που οι γυναίκες χρησιμοποιούν για χρόνια και συνεχίζουν γιατί τελικά πρόκειται για προϊόντα που «δουλεύουν» και φέρνουν τα αποτελέσματα που υπόσχονται. Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν όταν άκουσα ότι η Olay total effects είναι η επιλογή 20 εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως, γιατί ανήκω κι εγώ ανάμεσα σε αυτές αφού τη χρησιμοποιώ για χρόνια!».

Η Anastasia συνεχίζει, εξηγώντας την επιλογή της: «Πρόκειται για μια αποτελεσματική και κλινικά αποδεδειγμένη λύση για την καταπολέμηση των 7 βασικών σημαδιών του χρόνου. Περιέχει ένα συμπυκνωμένο σύμπλεγμα από αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σε μια σύνθεση που προσφέρει εξαιρετικά αντιγηραντικά πλεονεκτήματα, ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ ευχάριστη στη χρήση, απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και με μια υπέροχη αίσθηση. Άλλωστε 20 εκατομμύρια γυναίκες δεν μπορεί να κάνουν λάθος!»

Ανήκοντας και η ίδια ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες, η Ελένη Μενεγάκη μας λέει ότι κι εκείνη εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί την Olay total effects: «Είμαι περήφανη που ανήκω κι εγώ ανάμεσα στα 20 εκατομμύρια γυναίκες που χρησιμοποιούν την Olay total effects για την αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας μου. Με το πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμά μου βρήκα τη λύση εύκολα και γρήγορα σε μία μόνο κρέμα με 7 αντιγηραντικές δράσεις!».

Η Dr Sian Morris, επιστημονικός σύμβουλος της Olay, σχολιάζει από την πλευρά της : «Ο λόγος που η Olay total effects άντεξε στο τεστ του χρόνου είναι η εξαιρετική της σύνθεση, η οποία είναι γεμάτη από ενεργά αντιγηραντικά συστατικά! Η αντιγηραντική αξία του Niacinamide είναι πολύ μεγάλη, καθώς ενδυναμώνει την εξωτερική στοιβάδα προστασίας της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων της επιφάνειας της επιδερμίδας».