Οι celebrity αγαπούν τις πλεξίδες και τις κάνουν hot trend

Οι celebrity αγαπούν τις πλεξίδες και τις κάνουν hot trend

Σε κάθε κόκκινο χαλί υπάρχει πάντα κάποια πλεξούδα.

Τα τελευταία χρόνια εκτός από τα big hair, τα up do και τα wavy hair οι πλεξούδες είναι ένα ακόμη χτένισμα που έχει εδραιωθεί σε επίσημες εκδηλώσεις σε βραβεία, gala και πάρτι. Η διαφορά είναι ότι οι πλεξούδες τελευταία «μπλέκονται» μέσα στα μαλλιά σε κάθε σημείο του κεφαλιού και δημιουργούν καινούρια, διαφορετικά χτενίσματα.

Charlize_Theron_s
Charlize

Η Charlize Theron στα Critic's Choice Awards επέλεξε να κάνει μία πλεξούδα στο πλάι των μαλλιών της περιφερειακά η οποία κατέληγε στο άλλο πλάι του κεφαλιού στη βάση και δημιουργούσε ένα κότσο, πλεγμένα επίσης.

Jennifer_Morrison
Busy_Phillips

Η Jennifer Morrison στο ABC All Star Winter TCA Party, έκανε μία αντίστοιχη πλέξη στις παρυφές των μαλλιών και συνέχιζε την πλεξούδα της προς τα πίσω, όπου και μάζευε τα μαλλιά της. H Busy Philips στo Art Of Elysium Heaven Gala, έφτιαξε ένα πλέξιμο της ίδιας τεχνικής με αραιή όμως πλέξη.

Molly_Sims
Lydia_Hearst

Η Molly Sims, που εγκυμονεί, στο Art Of Elysium Heaven Gala άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα δημιουργώντας όμως, ένα στεφανάκι πλεκτό κατά τη λογική της κορδέλας. Αυτή την ίδια περίπου τεχνική ακολούθησε και η Lydia Hearts στο BAFTA Tea Party, που το φόρεσε όμως καθαρά σαν κορδέλα.

Jaime_Kin
Jaime_King

Ένα πιο έντονο και μεγάλο πλεκτό στεφάνι έφτιαξε η Jaime King με τα μαλλιά της στo Art Of Elysium Heaven Gala. Γύρω από το κεφάλι της έμοιαζε σαν να φοράει μία διαφορετική κορώνα!