Η δύναμη των Golden Globes ήταν στα χείλη

Η δύναμη των Golden Globes ήταν στα χείλη

Η Angelina Jolie πρωτοστατεί και άλλες celebrity ακολουθούν στη λίστα με τα πιο όμορφα βαμμένα χείλη.

Αυτή τη χρονιά οι Χρυσές Σφαίρες είχαν πολλές όμορφες παρουσίες να επιδείξουν. Όμορφα φορέματα, χτενίσματα, μακιγιάζ. Υπήρχαν διάφορα στυλ που ξεχώρισαν, αλλά αν δούμε συγκεντρωτικά τις εμφανίσεις και αναζητήσουμε ποιο ήταν το δυνατό σημείο ομορφιάς των celebrity που περπάτησαν σε αυτό το κόκκινο χαλί θα καταλήξουμε στο κραγιόν σε δυνατό χρώμα.

Άλλες φόρεσαν στράπλες, άλλες αμάνικα, άλλες με έναν ώμο κι άλλες κλειστά. Προτίμησαν ρούχα σε όλη τη γκάμα των χρωμάτων από λευκό μέχρι μπλε, πράσινο και χρυσό. Αυτό, όμως, που είχαν κοινό όσες τράβηξαν την προσοχή στο πρόσωπο ήταν τα χείλη σε αποχρώσεις του κόκκινου, του φούξια, του μπορντό.

Το έχουμε, ήδη επισημάνει ότι αυτά είναι τα χρώματα για τα χείλη φέτος –και τα nudes, που είδαμε επίσης αρκετά, χωρίς όμως να μας εντυπωσιάσουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Η Angelina Jolie ήταν αναμφισβήτητα η «βασίλισσα των χειλιών» και δεν ευθυνόταν μόνο το σχήμα τους, αλλά και το φλογερό κόκκινο κραγιόν της που γινόταν ακόμη πιο έντονο με τα μαζεμένα μαλλιά.

Η Jaime King είχε την πιο «σωστή» υφή στο κόκκινο στόμα της, αφού επέλεξε ματ κραγιόν. Οι Ashley Jones και Sofia Vergara προτίμησαν λίγο πιο ζεστές και ήρεμες αποχρώσεις του μπορντοκόκκινου και η Bitsie Tulloch έκανε τη διαφορά με ένα κρεμώδες φούξια.