Πλαστική επέμβαση για την Reese Witherspoon;

Πλαστική επέμβαση για την Reese Witherspoon;

Μάθετε τι πιστεύει για το χειρουργικό τραπέζι στο όνομα της ομορφιάς, η όμορφη Reese.

Η Reese Witherspoon έχει μάθει να αποδέχεται τις ρυτίδες της μεν αλλά παραδέχεται ότι δεν αποκλείεται να κάνει κάποια πλαστική χειρουργική επέμβαση στο μέλλον. Προς το παρόν, όμως, η 35χρονη ηθοποιός λέει ότι δεν έχει σχεδιάζει να βρεθεί κάτω από το νυστέρι.

Αυτά παραδέχεται η Reese Witherspoon σε συνέντευξη της στο Βρετανικό Glamour του Μαρτίου, όπου είναι εξώφυλλο. Συγκεκριμένα δήλωσε «Δεν είμαι γι' αυτά! Δεν είμαι, όμως, ούτε εναντίον της πλαστικής χειρουργικής. Έχω πολλούς φίλους που κάνουν 'πράγματα' και αν αυτά σε κάνουν να νοιώθεις καλά, τότε όλα είναι εντάξει. Αλλά, δεν πιστεύω ότι η διόρθωση κάποιας ατέλειας που έχεις, έχει να κάνει με το ποιος είσαι σαν άνθρωπος».

Βέβαια, κρατάει και κάποιες επιφυλάξεις, λέγοντας, «Δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάποια πλαστική αυτή τη στιγμή και σε αυτή τη φάση. Μπορούμε να το δούμε αυτό μέρα με την ημέρα;». Κι έτσι, η Reese αφήνει το ανοιχτό παραθυράκι για κάποια μελλοντική μικρή ή μεγαλύτερη επέμβαση. Πάντως, τώρα έχει δίκιο ότι δεν χρειάζεται να διορθώσει κάτι, αφού είναι μάλλον στα καλύτερα της, με υπέροχα εξώφυλλα και όμορφες εμφανίσεις. Οι αλλαγές που κάνει στην εμφάνιση της περιορίζονται σε αλλαγές όπως το κόψιμο των μαλλιών της σε αφέλειες και αρκούν για να την ανανεώσουν.