Το Sunsilk Co-Creations περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk by Vodafone

Το Sunsilk Co-Creations περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk by Vodafone

Τα μαλλιά των μοντέλων και των παρουσιαστών στο MadWalk by Vodafone δημιουργήθηκαν από την Sunsilk Co-Creations.

Οι υπέροχες εμφανίσεις που είδαμε στη σκηνή του MadWalk by Vodafone οφείλονται κατά ένα μεγάλο μέρος στην ομάδα του Sunsilk Co-Creations επιμελήθηκε τα χτενίσματα των μοντέλων.

Με αφετηρία τα μεγαλύτερα κέντρα μόδας του κόσμου και με σκοπό την από κοινού δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων για κάθε τύπο μαλλιών, το Sunsilk επέλεξε 7 κορυφαίους hair expert, σε παγκόσμιο επίπεδο, με τους οποίους συνεργάστηκε και δημιούργησε μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης μαλλιών, το Sunsilk Co-Creations.

Με την πολυετή εμπειρία των 7 ειδικών και τη συνεργασία τους με κορυφαία top-models, το Sunsilk Co-Creations δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό show, όπου μόδα και μουσική είχαν την τιμητική τους. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια και δίνει τα εύσημα στο Sunsilk Co-Creations.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Sunsilk, διεξαγόταν τη μεγάλη βραδιά διαγωνισμός που έδινε την ευκαιρία σε πέντε τυχερές, με το καλύτερο χτένισμα της βραδιάς, να κερδίσουν προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Γιατί η ομορφιά πάντα εκτιμάται!