Δείτε τα looks που δημιούργησε η MAC για τους σχεδιαστές του MadWalk

Δείτε τα looks που δημιούργησε η MAC για τους σχεδιαστές του MadWalk

Διαφορετικά, εμπνευσμένα και πρωτότυπα. Είναι τα μακιγιάζ που είδαμε στο MadWalk by Vodafone και σας τα μεταφέρουμε.

Angelos_Bratis
Delight
Deux_Hommes
Efi_Papaioannou
Kore_Sophia_Kokosalaki
Loukia

Η ΜΑC COSMETICS επιμελήθηκε το make up των συντελεστών του 2oυ MadWalk by Vodafone με μοναδικά μακιγιάζ που ολοκλήρωσαν το στυλ που ήθελε να αποδώσει ο κάθε σχεδιαστής. Η μόδα και η μουσική ενώθηκαν παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό show, συνδυάζοντας τα fashion shows 9 κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών με live performances από αγαπημένους καλλιτέχνες και η εικόνα ήταν μαγική με στυλ, άποψη και παλμό.

32 επαγγελματίες MAC make up artists, επιμελήθηκαν το μακιγιάζ 110 μοντέλων που συμμετείχαν στα shows, 50 καλλιτεχνών, χορευτών και performer που έλαβαν μέρος στη βραδιά, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησαν το body painting 4 μοντέλων που εμφανίστηκαν στο pre & after party. Τα looks που δημιούργησαν για τον κάθε σχεδιαστή ήταν:

Angelos Bratis

Φυσικό δέρμα, υγιής όψη, τα μοντέλα είχαν ένα wet αποτέλεσμα με λάμψεις στα κόκκαλα, καλοκαιρινή έμπνευση σαν να είχαν μόλις βγει από τη θάλασσα.


Delight

Girly look, διαφορετικά make up στα μοντέλα, η αναφορά στα prints των υφασμάτων έδωσαν την έμπνευση και στο μακιγιάζ των μοντέλων.

Deux Hommes

Φυσικό δέρμα, λάμψεις στα κόκκαλα, 50's αναφορές στο μακιγιάζ. Τα μοντέλα ήταν φρέσκα, φυσικά και δροσερά και έμοιαζαν με μαθήτριες γυμνασίου στα τέλη της δεκαετίας των 50's.

Efi Papaioannou

H έμπνευση της σχεδιάστριας ήταν τα μοντέλα να μοιάζουν με groupies. Έγιναν rock αναφορές στα μάτια με πολύ έντονο smoky ενώ τα χείλη παρέμειναν φυσικά.

Kore Sophia Kokosalaki

Όπως και η συλλογή της διάσημης σχεδιάστριας που φέρει το όνομα KORE (ΚΟRE=KOΡΗ εμπνευσμένο από τις κόρες της αρχαιότητας), η επιδερμίδα των μοντέλων ήταν αλαβάστρινη πορσελάνη με ροζ αναφορές και girly look.

Loukia

Ρομαντισμός σε ρούχα και μακιγιάζ. Παστέλ χρώματα στα μάτια, φυσικό δέρμα και χείλη και τα μοντέλα έμοιαζαν σαν να είχαν βγει από εμπρεσιονιστικούς πίνακες του Κλωντ Μονέ.

Αpostolos Mitropoulos
80's επιρροές στα look των μοντέλων με έντονα χείλη και καθαρό δέρμα.