Ένα boudoir σε ένα κήπο από τριαντάφυλλα

Ένα boudoir σε ένα κήπο από τριαντάφυλλα

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας σε ένα μαγεμένο κήπο, γεμάτο τριαντάφυλλα της Lancôme.

Ένα μαγικό παραμύθι που αντλεί έμπνευση από το έργο «The Garden of Earthly Delights» του Jérôme Bosch, οδήγησε σε μία συλλογή όπου το chic γίνεται συνώνυμο της απόλαυσης. Η συλλογή μακιγιάζ Roseraie Des Délices της Lancôme, που οραματίστηκε και δημιούργησε ο Aaron De Mey, καλλιτεχνικός διευθυντής μακιγιάζ της Lancôme για την Άνοιξη του 2012, αποτελεί ένα σύγχρονο παραμύθι όπου η απόλαυση συναντά την ομορφιά μέσα σε έναν ολάνθιστο κήπο!

Η πραγματική χαρά της ζωής αντικατοπτρίζεται στη συλλογή Roseraie Des Délices. Αισθησιακή απόλαυση, φρεσκάδα και αυθορμητισμός. Ένας εκπληκτικός κήπος γεμάτος χιλιάδες τριαντάφυλλα στις πιο ντελικάτες αποχρώσεις που μπορεί κανείς να φανταστεί και μαζί μία σειρά από «γευστικές» αμαρτίες: macarons, εκλαίρ, cupcakes, καραμέλες και εποχιακά φρούτα δοσμένα με τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ.

Οι αποχρώσεις τους θυμίζουν αισθησιακές απολαύσεις: Candy pink, tangerine και soft green είναι οι τρεις ιδιαίτερες αποχρώσεις που δίνουν το στίγμα της συλλογής και συνυπάρχουν σε παστέλ ή έντονους τόνους. Είναι τόσο λαμπερές όσο η αντανάκλαση των χρωμάτων στο νερό, και χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο.

Η επιδερμίδα ακτινοβολεί φως, τα χείλη ντύνονται σε ροζ, πορτοκαλί ή φούξια αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα ολάνθιστα λουλούδια της άνοιξης και τα μάτια τονίζονται με φίνο πράσινο ή ροζ. Τέλος, τα νύχια σε αποχρώσεις μανταρινιού, πουδρέ ροζ και φιστικί θυμίζουν χέρια που μόλις βούτηξαν σε απολαυστικές κρέμες ζαχαροπλαστικής!