H Prova Generalle του μακιγιάζ πριν τα Catwalks της AXDW

H Prova Generalle του μακιγιάζ πριν τα Catwalks της AXDW

Η Make Up For Ever είναι ο επίσημος χορηγός μακιγιάζ στην 11η Athens Xclusive Designers Week και τα μακιγιάζ κατοχυρώθηκαν!

Στις 17-19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις καταξιωμένων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012/13 στο πλαίσιο της 11η Athens Xclusive Designers Week. Εκεί, το μακιγιάζ έχει αναλάβει η επαγγελματική μάρκα Make Up For Ever που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών Sephora, και θα επιμεληθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το μακιγιάζ στη Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week.

Οι head makeup artists της Make Up For Ever θα έρθουν από το Παρίσι και μαζί με τον Έλληνα head make up artist Εμμανουήλ Αποστολάκη θα δημιουργήσουν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακά look. H πρόβα μακιγιάζ των επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών που θα συμμετάσχουν στην 11η Athens Xclusive Designers Week, πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Sephora Κηφισιάς που βρίσκεται στην οδό Κασσαβέτη 6.

Οι γνωστοί σχεδιαστές Stelios Koudounaris, Celebrity Skin, Ratt by Rita Attalla, Ourania Kay, επισκέφθηκαν το κατάστημα Sephora όπου σε συνεργασία με τον επίσημο make-up artist της Make Up For Ever Εμμανουήλ Αποστολάκη, πραγματοποίησαν την πρόβα μακιγιάζ για τις επιδείξεις μόδας της διοργάνωσης, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο μακιγιάζ για την ανάδειξη των δημιουργιών τους. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στο catwalk.