Ζήσαμε με τη Veet μία υπέροχη μέρα σαν βασίλισσες

Ζήσαμε με τη Veet μία υπέροχη μέρα σαν βασίλισσες

Ένας απαλός, υπέροχος κόσμος ξετυλίγεται μπροστά μας με το Veet EasyWax Roll-On.

Επιτέλους, ο καιρός ανοίγει, η ζέστη ξεκινάει και εμείς ανυπομονούμε να βγάλουμε τα υπέροχα πόδια μας σε κοινή θέα, φορώντας υπέροχα σανδάλια. Αυτό που κάνει ακόμη πιο ευοίωνα τα πράγματα και μας «βάζει στην πρίζα» ανυπομονώντας να ζήσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι είναι το νέο Veet EasyWax Roll-On.

Σε μία μέρα καθαρά γυναικεία, ζήσαμε ένα ροζ όνειρο και τη γνωρίσαμε από κοντά. Είναι μία Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης που κάνει την αποτρίχωση στο σπίτι εύκολη και ευχάριστη υπόθεση. Δίνει επαγγελματικά αποτελέσματα, χωρίς το αντίστοιχο κόστος ή το χάσιμο χρόνου και το άγχος των ραντεβού στο ινστιτούτο!

Μέσα σε μία φούξια απόχρωση –όπως και το χρώμα που χαρακτηρίζει το Veet EasyWax Roll-On- και σε ατμόσφαιρα boudoir, έγινε η πρώτη μας γνωριμία μαζί της. Το καλώδιο μπαίνει στην πρίζα, το φυσικό κερί μέλισσας, -ιδανικό ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα μας- φτάνει στη σωστή θερμοκρασία και η αυτοθερμαινόμενη ηλεκτρική συσκευή κεριού χάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή της επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι πόδια λεία, βελούδινα, γεμάτα λάμψη.

Το επόμενο στάδιο είναι η επιλογή των δικών μας σανδαλιών, που θα επιμεληθούν οι Αλεξάνδρα Κατσαίτη και η Irene Kri της e-creation. Ένα «εργαστήριο» γεμάτο με βάζα όπου πολύχρωμα κουμπιά, λουλουδάκια, φιόγκοους και κορδέλες περιμένουν να τα επιλέξουμε για να ντύσουν τα σανδάλια. H επιλογή μας ένα μήλο στο χρώμα της Veet για να ντύσει το μεγάλο δάχτυλο και μία πράσινη κορδέλα στο κέντρο του ποδιού. Τα δύο κορίτσια αναλαμβάνουν! Κολλάνε, ράβουν, δημιουργούν σε χαρούμενη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και μας παραδίδουν τα πρώτα σανδάλια του καλοκαιριού.

Καλό καλοκαίρι με το Veet EasyWax Roll-On!