Η ομορφιά πέρα από την επιδερμίδα

Η ομορφιά πέρα από την επιδερμίδα

Η The Body Shop θέτει νέα όρια στην ομορφιά.

Το Beauty With Heart είναι μια νέα πρόταση στο χώρο της ομορφιάς που παρουσίασε η The Body Shop, και η οποία θα εμπνεύσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο και θα θέσει νέα όρια στο χώρο της ομορφιάς. H The Body Shop έγινε γνωστή ως μία από τις πρώτες ηθικές εταιρείες, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο Brighton του Η.Β. το 1976. Σήμερα η The Body Shop καλωσορίζει περισσότερους από 275εκ. πελάτες στα καταστήματά της κάθε χρόνο κι έχει περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

Το Beauty With Heart δίνει έμφαση στην «ομορφιά» ως μια έννοια ευρύτερη από τη φροντίδα της επιδερμίδας, την παρουσιάζει συνδεδεμένη με το ανθρώπινο στοιχείο και παροτρύνει τους ανθρώπους ανά τον κόσμο να δείχνουν όμορφοι, να νιώθουν όμορφα και να κάνουν καλό – «Look Good, Feel Good, Do Good».

Πως γίνεται εικόνα αυτή η πρόταση; Το Beauty With Heart αποκτά σάρκα και οστά μέσα από ένα νέο σχεδιασμό καταστημάτων που προσφέρουν μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, των Pulse, αλλά και μέσω μιας παγκόσμιας πρέσβειρας της The Body Shop, της Lily Cole που θα υποστηρίξει ενεργά τις αξίες του Βrand.

Η παρουσίαση του Beauty With Heart πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Λονδίνου και έλαβαν μέρος άνθρωποι από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle ενώ η νέα ταυτότητα Beauty With Heart θα εμφανιστεί παγκόσμια από 15/5. Αναμένουμε!