Τhat’s better! Η πιο cool σειρά για το beaute σας

Τhat’s better! Η πιο cool σειρά για το beaute σας

Κι όμως, υπάρχει μία σειρά ομορφιάς που σας αγαπάει όπως είστε και κάνει την υπόθεση «ομορφιά» εύκολη κι ευχάριστη.

Το όνειρο σας να κάνετε την καθημερινότητα σας καλύτερη έγινε πραγματικότητα. Η σειρά Τhat's better περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα που είναι χαρούμενα, το δηλώνουν και έχουν σκοπό τους να σας κάνουν να αισθάνεστε και να δείχνετε υπέροχες.

Διαβάζοντας τις ονομασίες τους και μόνο μπαίνεις στο πνεύμα: Wake up call, After party secret, Flakes no more, Pin up girl, Skin work out, Yummy mummy, Dream on και αρκετά ακόμη. Όλα τους ξεκινούν με την καλύτερη διάθεση και τα πιο αποτελεσματικά συστατικά στη σύνθεση τους.

Το βασικό κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η δύναμη του Açai Berry, που είναι το νούμερο ένα υπερφρούτο (superfruit) στον κόσμο και έχει μία σειρά πλεονεκτημάτων αξεπέραστη: είναι δέκα φορές πιο αντιοξειδωτικό από το κόκκινο σταφύλι, προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, αναδομεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, εξισορροπεί ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους, αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας λάμψη, καλμάρει & καταπραΰνει ερεθισμούς, βελτιώνει την φυσική κατάσταση της επιδερμίδας και ενισχύει το φυσικό συγχρονισμό της διαδικασίας επιδιόρθωσης της επιδερμίδας στο σωστό χρόνο.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της Τhat's better είναι ότι τα προϊόντα είναι πολυχρηστικά και δημιουργήθηκαν μετά από εκτεταμένες έρευνες και δοκιμές για να δώσουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας και να κάνουν πρόσωπο και σώμα να λάμπουν. Και φυσικά κρατάνε τις υποσχέσεις τους. Αφήστε τα να μπουν στην καθημερινότητα σας, να της δώσουν χρώμα και να την κάνουν απλή και όμορφη.

Την That's better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies www.advancepharmacies.gr. Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com