Heavy Petal: Μία ανατρεπτική συλλογή βερνικιών

Heavy Petal: Μία ανατρεπτική συλλογή βερνικιών

Τα NYXI∙NYXI Beauty Lounge παρουσιάζουν τη νέα, ανατρεπτική ανοιξιάτικη συλλογή Heavy Petal των βερνικιών Jessica Los Angeles.

Οι τάσεις στα νύχια, τα χρώματα που κυριαρχούν σε κάθε σεζόν προέρχονται από τις πιο δυναμικές πασαρέλες των διεθνών Fashion Weeks. Η Jessica Los Angeles, είναι η διάσημη εταιρία με προϊόντα για τα νύχια που στην Ελλάδα θα τη βρείτε αποκλειστικά στο NYXI∙NYXI Beauty Lounge και κάνει τις δικές της προτάσεις για τη χρωματική παλέτα της Άνοιξης 2012, φέρνοντας ιδιαίτερα χρώματα που εμπνέουν τα πιο δημιουργικά και ευφάνταστα μανικιούρ.

Το έξυπνο όνομα της ανοιξιάτικης συλλογής μας προϊδεάζει. Πρόκειται για μια σειρά που ενδείκνυται για όσες θέλουν να συνδυάζουν το rock 'n' roll mood με τη θηλυκή πλευρά τους. Έξι βερνίκια διαφορετικών χρωμάτων περιλαμβάνονται στην Heavy Petal και αναδεικνύουν αρμονικά την γλυκιά κυριαρχία του ροζ, την έντονη δυναμικότητα του μοβ και τη φωτεινή και χαρούμενη διάθεση που χαρίζει το φούξια.

Παστέλ ή έντονοι τόνοι χρωμάτων και διαφορετικές υφές σε συνδυασμό με τολμηρά σχέδια γίνονται τα εργαλεία στα χέρια της ομάδας των NYXI∙NYXI Beauty Lounge και σας καλούν να ξυπνήσετε το rock κομμάτι του εαυτού σας.

Επιλέξτε, το κοντινό σας κατάστημα περιποίησης άκρων, NYXI∙NYXI Beauty Lounge από την γνωστή αλυσίδα, σε Ελλάδα και Κύπρο και βρεθείτε σε ένα μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για να απολαύσετε τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης για γυναίκες και άνδρες.