Braun Silk-epil: Η τέλεια απαλότητα είναι στο χέρι σας!

Braun Silk-epil: Η τέλεια απαλότητα είναι στο χέρι σας!

Ο υδράργυρος ανεβαίνει, τα χειμωνιάτικα στριμώχνονται στο βάθος της γκαρνταρόμπας και εσείς δεν έχετε παρά να υποδεχτείτε το καλοκαίρι που έρχεται μαζί με έναν πολύτιμο σύμμαχο: τις νέες αποτριχωτικές μηχανές Braun Silk-epil Σειρά 3 και 5!

Όλες θέλουμε βελούδινο, απαλό δέρμα, όλες όμως συμφωνούμε πως η διαδικασία της αποτρίχωσης είναι από τις πιο βαρετές στο καθημερινό μας beaute. Η Braun, θέλοντας να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη-αλλά χωρίς κανέναν συμβιβασμό στο τέλειο αποτέλεσμα- δημιούργησε μια πλήρη σειρά καινοτομικών προϊόντων Silk-epil, ώστε κάθε μια μας να βρει αυτό που της ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες της (δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πρόκειται για τη νούμερο 1 μάρκα στην αποτρίχωση παγκοσμίως!)

Αν είστε... προχωρημένη στο κεφάλαιο «αποτρίχωση» σίγουρα θα έχετε βρει την δική σας αποτριχωτική μηχανή Silk-epil που δεν θα αποχωρίζεστε χειμώνα-καλοκαίρι. Αν, πάλι, είστε αρχάρια σας έχουμε καλά νέα: η Braun μόλις λάνσαρε δύο νέες αποτριχωτικές σειρές ιδανικές για να ξεκινήσετε και να επιτύχετε τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 4 εβδομάδες! Και πώς μπορείτε να πείτε όχι σε ένα εργαλείο ομορφιάς που σας εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες, ακόμα και στις πιο δύσκολες ζώνες, εξασφαλίζει διάρκεια και σέβεται ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες; Ιδού τι νέο σας περιμένει στην γκάμα BraunSilk-epil, ειδικά εσάς που μόλις ανακαλύπτετε τον κόσμο της αποτρίχωσης:

Η Silk-épil Σειρά 5 συνδυάζει super απαλή αποτρίχωση και τέλειο αποτέλεσμα! Διαθέτει την τεχνολογία Close-Grip με 40 τσιμπίδες που αφαιρούν ακόμα και τις πιο κοντές και λεπτές τρίχες και περιλαμβάνει ένα σύστημα κυλίνδρων massage που προετοιμάζει το δέρμα, καθώς και ένα γάντι πάγου που ανακουφίζει μετά την αποτρίχωση.

Η Silk-epil Σειρά 3,θα γίνει το δεξί σας χέρι, αφού διαθέτει 20 τσιμπίδες που αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα και αφήνουν το δέρμα απαλό, ενώ ένα έξυπνο φως σας επιτρέπει να βλέπετε ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες – έτσι δεν θα σας ξεφύγει καμία. Επιπλέον, οι κύλινδροι massage χαλαρώνουν και κάνουν massage στο δέρμα σας ώστε η διαδικασία να γίνεται πιο εύκολα και ανώδυνα.