MAD VMA 2012: Το look της Δούκισσας Νομικού και πώς θα το αντιγράψετε

MAD VMA 2012: Το look της Δούκισσας Νομικού και πώς θα το αντιγράψετε

Ο celebrity makeup artist και hair expert, Πάνος Καλλίτσης, μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες

Μια από τις παρουσίες που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των χθεσινών MAD VMA 2012 ήταν η Δούκισσα Νομικού, η οποία εμφανίστηκε με ένα ασύμμετρο, grecian chic φόρεμα με την υπογραφή της Maria Patelis.

Ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ και το χτένισμά της, μας αποκάλυψε τα details: «Επειδή οι εμφανίσεις στα MAD συνήθως τείνουν να είναι κάπως εκκεντρικές, και δεδομένου πως η Δούκισσα επέλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα, αποφασίσαμε το look της να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκο, καλοκαιρινό και chic. Καταρχήν αλλάξαμε το χρώμα των μαλλιών της: κάνοντας φυσικό μπαλεγιάζ, τα κάναμε baby blonde, ένα φωτεινό μπεζ-χρυσό που της ταιριάζει συγκλονιστικά, καθώς δένει τέλεια με την επιδερμίδα της. Στη συνέχεια χτένισα τα μαλλιά προς τα πίσω, σε ένα sleek back look ενώ έδωσα έμφαση στην προετοιμασία τους- πριν το χτένισμα κάναμε ένα treament με ένα κοκτέιλ βιολογικών ελαίων που ετοιμάζω μόνος μου, το οποίο περιλαμβάνει 6 ενυδατικά έλαια και αλόη, δεν έχει ίχνος συντηρητικών, και κυριολεκτικά μεταμορφώνει την τρίχα, την ενυδατώνει βαθιά και της χαρίζει απόλυτη λάμψη.

Και στο μακιγιάζ της, θελήσαμε να είναι κάτι απλό, φίνο και καλοκαιρινό. Προετοίμασα την επιδερμίδα της με μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και δημιούργησα ένα ελαφρύ smoky μακιγιάζ στα μάτια απλώνοντας μια καφέ-μπρονζέ βάση και από πάνω σκιές στο χρώμα του χαλκού και του χρυσού, για να δώσω αυτή την ενδιαφέρουσα μεταλλική λάμψη. Τόνισα το περίγραμμα με καφέ μολύβι και άπλωσα αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Στα ζυγωματικά, επίσης ήθελα να δώσω αυτό το sunkissed αποτέλεσμα, οπότε ανέμειξα ένα κρεμώδες ρουζ σε ροδακινί απόχρωση με ένα χρυσό shimmer ώστε να επιτύχω χρώμα και διακριτική λάμψη. Τέλος, για τα χείλη επέλεξα έναν συνδυασμό δυο hot καλοκαιρινών χρωμάτων, του κοραλί και του πορτοκαλί, σε ματ υφές. Χρησιμοποίησα δύο κραγιόν σε μολύβι, από δύο αγαπημένες μου εταιρείες την Just Gold και την Mr & Mrs, που έχουν ζωηρό, πλούσιο χρώμα το οποίο μένει απόλυτα σταθερό για 8 με 10 ώρες.»

Tip: Τα κραγιόν της Just Gold και της Mr&Mrs θα τα βρείτε στο Panos Kallitsis Salon (Κηφισίας 232, Φιλοθέη, τηλ: 210-6770888)

Διαβάστε ακόμα:

Mad Video Music Awards: Οι καλοντυμένες της βραδιάς

Mad Video Music Awards 2012: Το παρασκήνιο αποκλειστικά στο Queen.gr (part 1)

MAD VMA 2012: Οι χειρότερες εμφανίσεις

Mad Video Music Awards 2012: Το παρασκήνιο αποκλειστικά στο Queen.gr (part 2)