Ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν της Maggie Gyllenhaal;

Ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν της Maggie Gyllenhaal;

Εκτυφλωτικό και υπέροχα κομψό

Διαχρονικά θηλυκό και sexy, το κόκκινο κραγιόν είναι ανάμεσα στα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού. Όμως, όσο μπορεί να αποθεώσει μια εμφάνιση τόσο επικίνδυνο μπορεί να αποδειχτεί αν η απόχρωσή του δεν ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας - και είναι γεγονός πως το να βρεις την ιδανική απόχρωση του κόκκινου δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

Η Maggie Gyllenhaal την βρήκε πάντως και το InStyle.com έμαθε από την ίδια ποιο κραγιόν φόρεσε στο Coach Carnival στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός, η οποία συνήθως εμφανίζεται με έντονα κραγιόν, αυτή τη φορά επέλεξε ένα κοκκινο της M.A.C, το Ruby Woo, με ματ τελείωμα. «Λατρεύω το κραγιόν, είναι συνήθως το μόνο που φοράω καθημερινά» είπε. «Το συγκεκριμένο χρώμα μου αρέσει πολύ, και έχει και ένα πολύ cool όνομα».

Για σας που ψάχνετε ακόμα το τέλειο κόκκινο κραγιόν, ο Βαγγέλης Θώδος, Senior Makeup Artist και Training Manager του Dolce&Gabbana Makeup, έχει ένα πολύτιμο tip: «Όποιο τόνο επιδερμίδας και αν έχετε, επιλέξτε ένα κόκκινο που πορτοκαλίζει λίγο, όπως αυτό που φόραγε πάντα η Marilyn Monroe. Αυτό το χρώμα παραπέμπει στο glam των '50s, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, "κλέβει" από την κούραση και δίνει φως στο πρόσωπο».