New York Fashion Week: Τo χρωματιστό, punky look της Anna Sui

New York Fashion Week: Τo χρωματιστό, punky look της Anna Sui

Η πρόταση της σχεδιάστριας για την Άνοιξη του 2013 

«Είναι ένα ατίθασο, punk look, με πολλές γραμμές, πολλά έντονα χρώματα, κόκκινο και μπλε, ροζ και μοβ - μάλιστα το μακιγιάζ των ματιών του κάθε μοντέλου έγινε σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών του» εξηγεί στην καμερα του allure η διάσημη makeup artist Pat McGrath.


«Χρησιμοποιήσαμε προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούνται στο θέατρο, έχουν πολύ έντονα pigments και είναι πολύ σταθερά, μαύρο μολύβι ματιών με το οποίο σχεδιάσαμε τις γραμμές και στη συνέχεια υγρό eyeliner που χρησιμοποιήσαμε για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Η επιδερμίδα είναι γυμνή, λαμπερή, υπέροχη- όσο για τα χείλη, σε κάποια κορίτσια χρησιμοποιήσαμε κόκκινο κραγιόν ενώ σε άλλα nude τόνους».


«Όταν είδα την παλέτα με τα υφάσματα, σκέφτηκα πως χρειάζεται να βάλουμε χρώμα στα μαλλιά», λέει ο hairstylist Garren. «Οπότε, πήρα αυτές τις χρωματιστές περούκες, τις έκοψα ασύμμετρα, τις δοκίμασα στα κορίτσια και είδαμε πως το αποτέλεσμα ήταν πολύ cool. Χρησιμοποιήσαμε 3 χρώματα, ένα μπλε με λίγο ασημί, ένα σκονισμένο ροζ και ένα μοβ της λεβάντας επίσης με λίγο ασημί».

«Η ιδέα ήταν να κάνουμε κάτι σαν "καπέλο", που μπορείς πχ να το φορέσεις το βράδυ και να βγεις, να είναι λίγο fun και μυστηριώδες», είπε η Anna Sui για το hairstyle που είδαμε στο catwalk της συλλογής της.