That's Better: δεν είναι απλά ένα beauty brand- είναι στάση ζωής!

That's Better: δεν είναι απλά ένα beauty brand- είναι στάση ζωής!

Μάθαμε όλα τα μυστικά της αγαπημένης εταιρείας καλλυντικών

Η That's Better είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μας εταιρείες καλλυντικών, γιατί συνδυάζει τις αποτελεσματικές φόρμουλες με τις τέλειες υφές και αρώματα, έχει χιούμορ και φαίνεται από τα ονόματα που δίνει στα προϊόντα της, και θέλει το καλύτερο για την ομορφιά μας! Για όλα αυτά, τη φιλοσοφία του brand, τις συνθέσεις και όλα όσα κάνουν την That's Better να ξεχωρίζει μας μίλησε η Μαρία Ηρωίδη, Project Manager της εταιρείας:



Η That's Better έχει μια πολύ ιδιαίτερη φιλοσοφία για την ομορφιά. Ξεκινώντας από τα ονόματα των προϊόντων της, για παράδειγμα, που είναι έξυπνα μέχρι και τις φόρμουλες αυτές καθαυτές. Μιλήστε μας για αυτή τη φιλοσοφία που την κάνει να ξεχωρίζει.

«Κάθε φορά που δημιουργώ ένα προϊόν επιμένω ότι πρέπει να έχει τη δική του ταυτότητα, ένα σημείο διαφορετικότητας και ένα λόγο ύπαρξης. Το ήθος της "that's better" δε συμβαδίζει με την παραδοσιακή φιλοσοφία που επικρατεί στον κόσμο των προϊόντων ομορφιάς. Η παλιομοδίτικη προσέγγιση «πρωτοποριακή επιστήμη & κλινικές έρευνες έδειξαν...» και τα ανούσια στατιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται από μεγάλες εταιρίες φαίνεται να μην ενδιαφέρουν τις γυναίκες. Αντιθέτως, οι σύγχρονες γυναίκες αγαπούν τη απλή και ξεκάθαρη προσέγγιση. Η "that's better", απευθύνεται στην πελάτισσα που είναι αρκετά προχωρημένη & ενημερωμένη, προσελκύεται από το ξεχωριστό design και το έντονο στοιχείο της διασκέδασης, αλλά είναι αρκετά έξυπνη ώστε να ξέρει ότι δε χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία, ώστε να δει αποτέλεσμα.
Είναι διασκεδαστικό για τους ανθρώπους να χαμογελούν κάθε φορά που διαβάζουν αυτά που είναι γραμμένα στα κουτιά. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, εάν έχουν την επιλογή, οι άνθρωποι θα προτιμήσουν να διαβάσουν κάτι, παρά τίποτα, και τα διασκεδαστικά μας λογοπαίγνια θα σας κάνουν σίγουρα να χαμογελάτε!

Επίσης, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το μέλλον βρίσκεται στα "Multi-tasking" προϊόντα, τα οποία εξυπηρετούν τουλάχιστον δύο ανάγκες. Η απόδειξη αυτής της διαπίστωσης είναι η δημοτικότητα των προϊόντων αυτών και η απήχηση που έχουν στις γυναίκες (και στους άνδρες!) Με όλο και περισσότερο πιεστικά προγράμματα αναζητούν βολικές λύσεις για να είναι fit, να δείχνουν περιποιημένες και να αισθάνονται καλά.

Όσον αφορά στις φόρμουλες και την ποιότητα των προϊόντων, ήμουν η αυστηρότερη κριτής που θα μπορούσε να υπάρξει, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Όπως συνηθίζω να λέω «Εάν δεν θέλω να το φορέσω, δε θέλω να το πουλήσω.» Κατά βάση η «that's better» είναι μια προσιτή πολυτέλεια, με μία υπενθύμιση ότι πίσω από την αστεία συσκευασία, υπάρχει μία ολοκαίνουρια φιλοσοφία και προσέγγιση για το πώς πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας σωστά και να το κάνουμε να φαίνεται απόλυτα υγειές».


Acai Berry- πρωταγωνιστεί σε όλες τις συνθέσεις της That's Better. Τι κάνει αυτό το συστατικό τόσο ξεχωριστό;

«Όντως, το Acai Berry είναι βασικός πρωταγωνιστής της "That's Better" σε όλα τα προϊόντα της. Πρόκειται για ένα μούρο που αυτή τη στιγμή προωθείται όσο κανένα άλλο στις Ηνωμένες Πολιτείες και που πολύ γρήγορα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του "Νο1 υπερφρούτου" στον κόσμο! Το Acai Berry καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στα τροπικά δάση του Αμαζονίου και ξεκίνησε να καθιερώνεται στον δυτικό κόσμο στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Μετά από χρόνιες δοκιμές, η δύναμη του Αcai εντοπίστηκε στις πολλαπλές ιδιότητες του και μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το μικρό μούρο είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και ισχυρά τρόφιμα στον κόσμο! Τι το κάνει όμως τόσο ξεχωριστό;

Περιέχει ισχυρή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, με 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο σταφύλι και 10 έως 30 φορές περισσότερες ανθοκυανίνες (ισχυρά αντιοξειδωτικά) από αυτές που συμπεριέχονται στο κόκκινο κρασί.
- Προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.
-Αναδομεί και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.
-Εξισορροπεί τους ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους.
-Αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας λάμψη.
-Καλμάρει & καταπραΰνει τους ερεθισμούς.
-Βελτιώνει την φυσική κατάσταση της επιδερμίδας.
- Επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης της επιδερμίδας στο σωστό χρόνο.»


Γιατί μια γυναίκα να προτιμήσει ένα προϊόν That's Better; Τι κάνει το brand να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;
«Γιατί απλά τα προϊόντα δουλεύουν! Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας και της εμπειρία μας στις φυσικές θεραπείες, προσφέρουν μοναδικές λύσεις φροντίδας και περιποίησης!
Κατανοώ τις ανησυχίες των γυναικών για την ομορφιά και προσπαθώ να δημιουργώ προϊόντα για να τις καλύψω. Δεν μου αρέσει να πατάω στις ανασφάλειες τους, ούτε να δίνω ψεύτικες υποσχέσεις, όπως " θα βάλεις την κρέμα και σε 30 μέρες θα δεις 40% μείωση στην όψη των ρυτίδων". Δυστυχώς, πολλές εταιρείες καλλυντικών προωθούν παραπλανητικούς ισχυρισμούς, επειδή βρίσκουν καταναλωτική ανταπόκριση. Το μάρκετινγκ της "That's Better" ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και θέλει να υπενθυμίσει στις γυναίκες ότι η καθημερινή περιποίηση είναι κάτι που πρέπει να τις κάνει να αισθάνονται όμορφα και όχι να τις αγχώνει.


Υπάρχουν celebrities που τα χρησιμοποιούν και ποιες;
Όπως θα έχετε καταλάβει, με τα προϊόντα that's better σας αποκαλύπτουμε όλα μας τα μυστικά ομορφιάς! Για τις πελάτισσές μας, όμως, δεν θα κάνουμε ''kiss & tell!''! Ίσως σιγά σιγά τις ανακαλύψετε μόνοι σας!


Αν μια γυναίκα διαθέτει budget μόνο για ένα προϊόν That's Better, ποιο θα της προτείνατε να αγοράσει; Ποιο είναι δηλαδή το must have από την γκάμα της εταιρείας;
«Αυτή η ερώτηση είναι αρκετά δύσκολη γιατί λατρεύω όλα τα προϊόντα της σειράς! Αν έπρεπε απολύτως να διαλέξω θα πήγαινα ή με το "Cleanse away" (λάδι καθαρισμού για το πρόσωπο) ή το "Skin work out" (scrub προσώπου). Ο καθαρισμός του προσώπου είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς βελτιώνει τη λειτουργία του δέρματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, την υπερβολική λιπαρότητα, το σκληρό μακιγιάζ και τους ρύπους, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος προς την επιφάνεια και προάγοντας την κυτταρική ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε την ιδανική βάση, πάνω στην οποία θα εφαρμόσουμε τον ορό ή την οποιαδήποτε κρέμα ενυδάτωσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απορρόφηση. Εάν η επιδερμίδα δεν είναι καθαρή, μπορείτε να ξεχάσετε τα υπόλοιπα! Τα συγκεκριμένα προϊόντα ανήκουν στα Top Sellers της σειράς, εφόσον προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού, είναι εύκολα στη χρήση και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τα έχουν δοκιμάσει, αλλά πάνω από όλα στην επιδερμίδα τους.»


Πρόκειται να δούμε νέες αφίξεις αυτή τη σεζόν; Μπορείτε να μας δώσετε μια γεύση;
Ξέρω πως οι fan μας έχουν υψηλές απαιτήσεις και θέλουν να ξέρουν τη συνέχεια! Δυστυχώς ακόμη δεν μπορώ να πω πολλά, είναι τοπ μυστικό! Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!!