Άννα Αλμπάνη: tips & trends από την απόλυτη nail expert!

Άννα Αλμπάνη: tips & trends από την απόλυτη nail expert!

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τέλειο mani από την αγαπημένη ειδικό των stars

Με την Άννα συναντηθήκαμε σε ένα NYXI NYXI Beauty Lounge (είναι ιδιοκτήκτρια της γνωστής αλυσσίδας) για να οργανώσουμε τους γιορτινούς διαγωνισμούς μας και βέβαια, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη ρωτήσουμε τα πάντα για τέλεια άκρα! Και εκείνη, επειδή λατρεύει τη δουλειά της, γνωρίζει τα πάντα (κυριολεκτικά) και, κυρίως, επειδή σέβεται και αγαπάει τη γυναίκα, μας έδωσε πολλές, πρακτικές, χρήσιμες συμβουλές για τέλειο mani από τα χεράκια μας - απολαύστε τη!


1. Τα πιο hot trends/χρώματα στα νύχια για τις γιορτές;

Οι γιορτές θέλουν λάμψη, γι' αυτό λέμε ναι στο glitter! Είναι ένας εύκολος και πολύ οικονομικός τρόπος να εντυπωσιάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα, χαρίζοντας στην εμφάνιση μας ένα λαμπερό στιλ! Δοκιμάστε να φορέσετε κάποιο σκούρο βερνίκι, απλώνοντας από πάνω μία στρώση glitter και σας εγγυώμαι ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα!


2. Ποια είναι η επόμενη λέξη στο mani-pedi;

Το απόλυτο next trend είναι τα νύχια σε δερμάτινη υφή, μια μόδα που εμπνεύστηκε πρώτη η αναγνωρισμένη fashionista Alexa Chung! Τα δερμάτινα νύχια και οι αλυσίδες θα είναι η κυρίαρχη τάση του φετινού χειμώνα, χαρίζοντας σε όλες τις γυναίκες ένα rock & gothic style ταυτόχρονα όμως ιδιαίτερα chic.


3. Ποιες υπηρεσίες/τεχνικές έχεις φέρει στην Ελλάδα που μπορούμε να βρούμε αποκλειστικά στο ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge;

Στόχος του NYXI - NYXI Beauty Lounge είναι να εξελισσόμαστε και να πρωτοπορούμε διαρκώς, γι' αυτό και είμαστε πολύ περήφανοι που για άλλη μια φορά θα φέρουμε πρώτοι μία νέα τεχνική τελευταίας τεχνολογίας. Πρόκειται ένα καινούργιο σύστημα περιποίησης νυχιών, το FUSION 2.5.2, μια αποκλειστική παγκόσμια τεχνολογία της εταιρείας Jessica η οποία ανατρέπει τα δεδομένα του pedicure: η τοποθέτηση πραγματοποιείται χωρίς UV fως, διαρκεί 5 λεπτά, το βερνίκι θέλει 2 λεπτά μόνο για να στεγνώσει και το αποτέλεσμα κρατάει για 2 ολόκληρους μήνες! Πιστεύω ότι καμία γυναίκα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην νέα αυτή εφαρμογή.


4. Επιμελείσαι τα νύχια πολλών Ελληνίδων stars- θα μας αποκαλύψεις μερικές από τις "ακραίες" αδυναμίες τους;

Νιώθω πολύ τυχερή και χαρούμενη που συνεργάζομαι με τόσο πετυχημένες Ελληνίδες από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάματος και της μουσικής. Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τις μπορντό αποχρώσεις όπως το 'Cherrywood 234' και το 'Hearts Desire 745' της Jessica! Η Κατερίνα Στικούδη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο τολμηρές μου πελάτισσες, καθώς δοκιμάζει τις πιο προχωρημένες nail art τάσεις αλλά παράλληλα λατρεύει και τα nude αμυγδαλωτά νύχια. Η Δούκισσα Νομικού ακολουθεί πιο απλές και σίγουρες επιλογές, όπως ένα απαλό γαλλικό manicure (αποφεύγοντας τις πολύ έντονες λευκές γραμμές) καθώς και κόκκινα ή μπορντό βερνίκια: ένα από τα αγαπημένα της είναι το 'Merlot 209' της Jessica.


5. DIY: tips για να πετύχουμε ένα άψογο μανικιούρ μόνες μας (ειδικά με τα σκούρα χρώματα του χειμώνα που είναι πολύ "δύσκολα")

Υπάρχουν μικρά καθημερινά μυστικά που όλες οι γυναίκες μπορούν να εφαρμόσουν για να πετύχουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα:
1.Μουλιάστε τα νύχια σας σε γάλα, πλούσιο σε γαλακτικό οξύ που μαλακώνει το δέρμα. Προσθέτοντας και λίγο μέλι στην 'συνταγή' μπορείτε να πετύχετε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
2.Κάντε scrub με ζάχαρη, αναμιγνύοντας 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη με μία λάδι. Τρίψτε τα χέρια σας με το μείγμα μέχρι να 'ροζίσουν'
3.Σπρώξτε τα επονύχια προς τα μέσα, χρησιμοποιώντας ειδικό stick
4.Λιμάρετε τα νύχια σας προς μία κατεύθυνση, αποφεύγοντας την τεχνική 'μπρος - πίσω'
5.Απλώστε μία διπλή στρώση διάφανης βάσης νυχιών
6.Βάψτε τα νύχια σας με βερνίκι της επιλογής σας
7.Περάστε γυαλιστικό νυχιών που στεγνώνει γρήγορα για πρόσθετη λάμψη
8.Απλώστε μεγάλη ποσότητα κρέμας χεριών
9.Κάθε βράδυ προ του ύπνου, χρησιμοποιήσετε Jessica Phenomenoil cuticle oil, για την απόλυτη περιποίηση των νυχίδων σας

Παρόλ'αυτά καμία γυναίκα δεν μπορεί να πετύχει το άψογο αποτέλεσμα που μπορεί να δημιουργήσει ένας επαγγελματίας. Από την πλευρά μου πιστεύω πως η ιδανικότερη λύση είναι να επισκεφθείς ένα NYXI – NYXI Beauty Lounge και στη συνέχεια να διατηρήσεις το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας το 'Brilliance top coat' της Jessica καθημερινά καθώς και το Phenomenoil cuticle oil για extra ενυδάτωση.


6. Tips για βελούδινα χέρια: έχεις κάποια δική σου αγαπημένη "σπιτική συνταγή" ; Και πώς μπορούμε να αποφύγουμε υπονύχια, παρονυχίδες κλπ;

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μυστικά είναι να μουλιάσετε τα άκρα σας σε γάλα με μέλι: η συνταγή αυτή είναι η ιδανικότερη για λεύκανση και ενυδάτωση! Μπορείτε όμως να κάνετε και ειδικές μάσκες με μέλι ή με ελαιόλαδο που χαρίζουν βελούδινα χέρια σε μόλις 15 λεπτά!