Nail tips από την Kate Moss

Nail tips από την Kate Moss

Το supermodel μίλησε στο graziadaily

Ως πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Rimmel και με αφορμή το λανσάρισμα μιας νέας συλλογής βερνικιών τον Απρίλιο, η Kate Moss συναντήθηκε με τις beauty editors του graziadaily και μοιράστηκε μαζί τους τα δικά της nail tips.


Για τα μανικιούρ-εξπρές: «Είμαι συνέχεια στο πόδι, δεν έχω χρόνο για base coat, βερνίκι και top coat. Λόγω δουλειάς έχω κάθε μέρα και διαφορετικό μανικιούρ, οπότε όταν τα φτιάχνω μόνη μου θέλω κάτι γρήγορο».

Τα αγαπημένα της χρώματα: «Είμαι πολύ κλασική, μου αρέσει ένα όμορφο nude μπεζ ή ένα σκούρο χρώμα όπως το βαθύ κόκκινο ή το σκούρο πράσινο».

Για την nail art: «Δεν μου αρέσει αλλά η κόρη μου την λατρεύει».

Για το σχήμα των νυχιών: «Το αγαπημένο μου είναι ένα μακρύ οβάλ αλλά εξαιτίας της δουλειάς πρέπει να έχω κοντά και στρογγυλεμένα νύχια. Άκουσα πως επιστρέφουν τα τετραγωνισμένα νύχια αλλά αντιστέκομαι!»

Για το μανικιούρ στο σπίτι: «Βάφω τα νύχια μου σαν επαγγελματίας, έχω μάθει από τους καλύτερους και έχω πάρει πολλές καλές συμβουλές όλα αυτά τα χρόνια. Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα βερνίκι για μένα, είναι το πινέλο του. Πρέπει να μου δίνει όσο βερνίκι χρειάζομαι με ένα πέρασμα αλλιώς ειναι δύσκολο να στρώσει».

Για το συνδυασμό κραγιόν-βερνίκι: «Δεν συνδυάζω ποτέ τα νύνια μου με το κραγιόν μου, ούτε φοράω το ίδιο χρώμα στα χέρια και τα πόδια. Συνήθως φοράω στα πόδια ένα nude τόνο, εκτός αν είμαι μαυρισμένη οπότε προτιμώ ένα ζωηρό κοραλί».



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes

How to: Το ombre μανικιούρ της Lily Allen

Courteney Cox: Είμαι η μεγαλύτερη fan του laser!