Τονισμένα φρύδια και λευκό οπάκ mani στο show Rag & Bone

Τονισμένα φρύδια και λευκό οπάκ mani στο show Rag & Bone

Δείτε πώς μπορείτε να αντιγράψετε το look που προτείνει το label για την Άνοιξη 2013

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα look που να είναι τολμηρό αλλά ταυτόχρονα απαλό και natural» εξήγησε η διάσημη makeup artist και Global Artistic Director της Revlon, Gucci Westman.

«Εμπνεύστηκα από τα iconic supermodels των 90s και την τέλεια δομή των φρυδιών τους. Κράτησα το μακιγιάζ πολύ απλό, έβαλα μια ιδέα από φυσικό χρώμα στα χείλη αναμειγνύοντας δύο προϊόντα, και χρησιμοποίησα ένα μολύβι φρυδιών για να δημιουργήσω αδιόρατες φακίδες και να δώσω ένταση στα φρύδια, που ήταν και η κεντρική ιδέα του look».

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το μακιγιάζ έχουν όλα την υπογραφή της Revlon:

Στο πρόσωπο άπλωσε την PhotoReady BB Cream Skin Perfector , Light and Medium (κυκλοφορεί στην αγορά την επόμενη σεζόν) και στα ζυγωματικά το Baby Stick, Pink Passion από την Ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ. Στα μάτια, χρησιμοποίησε την παλέτα ColorStay 16 Hour Eye Shadow Quad, Addictive, το μολύβι ματιών ColorStay Eyeliner, Brown και τη μάσκαρα Grow Luscious ενώ στα φρύδια δούλεψε με τα μολύβια Brow Fantasy στις αποχρώσεις Dark Brown και Light Brown. Στα χείλη, ανέμειξε δύο προϊόντα: το κραγιόν ColorStay Ultimate Suede Lipstick, Supermodel (κυκλοφορεί την επόμενη σεζόν) και το Colorburst Lip Butter, Sugar Plum και βελτίωσε το σχήμα τους με το μολύβι ColorStay Lip Liner, Nude.

Όσο για το manicure, η celebrity manicurist Jin Soon Choi πρότεινε κοντά, τετραγωνισμένα νύχια, ελαφρώς στρογγυλεμένα στις γωνίες. Άπλωσε μια πλούσια στρώση base coat για να δημιουργήσει τέλεια, ομοιόμορφη βάση: «Το λευκό είναι ένα δύσκολο χρώμα. Για να είστε σίγουρες πως θα έχετε άψογο αποτέλεσμα απλώστε οπωσδήποτε τρεις στρώσεις, ώστε το τελείωμα να είναι απόλυτα οπάκ», είπε. Στο show χρησιμοποίησε στα μισά μοντέλα το βερνίκι Revlon Nail Enamel, Elegant και στα άλλα μισά το Revlon Top Speed Nail Enamel, Spirit (κυκλοφορεί στην αγορά την επόμενη σεζόν).