NYFW: Όλες οι λεπτομέρειες σε μακιγιάζ και χτένισμα στο show του Jason Wu

NYFW: Όλες οι λεπτομέρειες σε μακιγιάζ και χτένισμα στο show του Jason Wu

Indigo blue στα μάτια και γλυπτά σινιόν πρότεινε ο σχεδιαστής για το Φθινόπωρο 2013

Ο Jason Wu είναι ανάμεσα στους designers που παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε σεζόν, όμως αυτή τη φορά είχαμε έναν ακόμα λόγο: την επικείμενη συνεργασία του με τη Lancôme από την οποία περιμέναμε να δούμε πάνω στο catwalk ένα preview- πράγμα που έγινε.

Όπως εξηγεί η Diane Kendal, επικεφαλής makeup artist της Lancome στην κάμερα του site bellasugar, ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ είναι το indigo blue: το αγαπημένο χρώμα του σχεδιαστή για το Φθινόπωρο 2013 χρησιμοποιήθηκε στα μάτια, σε ένα mix από μολύβια και μια σκιά. «Το άπλωσα στην κόγχη και μετά έκανα blending» είπε στο style.com η Kendal για το indigo blue pigment, το οποίο θα το δούμε στην πρώτη συλλογή μακιγιάζ που ετοιμάζει ο Wu για τη Lancôme. Χρησιμοποιώντας το μολύβι Le Crayon Khol, Purple Dusk, σύρριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων η makeup artist έδωσε ένταση στο βλέμμα και στη συνέχεια πρόσθεσε ένα ιριδίζον λιλά pigment στο κέντρο των βλεφάρων ώστε να δώσει έξτρα διάσταση. Στις βλεφαρίδες χρησιμοποίησε την μάσκαρα Hypnôse Drama, Excessive Black της Lancôme, κράτησε την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή και σμίλεψε ελαφρά τα χαρακτηριστικά με μια πούδρα σε ροδακινί-μπρονζέ.

Στα μαλλιά, η Odile Gilbert δημιούργησε ένα κομψό, "πλεκτό" σινιόν: τα προετοίμασε με το γαλάκτωμα Kérastase Resistance Ciment Thermique Heat-Activated Reconstructor Milk και έδωσε λάμψη με το έλαιο Elixir Ultime Moringa Immortel και στη συνέχεια έκανε μια σοφιστικέ χωρίστρα στο κέντρο, χώρισε τα μαλλιά σε τμήματα τα οποία έπλεξε και τελείωσε το look με ένα σινιόν γυρισμένο προς τα μέσα. Έβαλε την τελική πινελιά με δύο μακριές, μεταλλικές μπαρέτες, τοποθετημένες διαγώνια.

Διαβάστε ακόμα

Ο Jason Wu συνεργάζεται με την Lancôme

Τονισμένα φρύδια και λευκό οπάκ mani στο show Rag & Bone

Bronzer το χειμώνα; Οπωσδήποτε!