Το Urban Hippie look στο show του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2013

Το Urban Hippie look στο show του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2013

Ο Creative Makeup Director της Estée Lauder, Tom Pecheux, εξηγεί πώς το δημιούργησε

Αυτή είναι η έβδομη σεζόν όπου η Estée Lauder και ο Tom Pecheux συνεργάζονται με τον Derek Lam υπογράφοντας το μακιγιάζ και το μανικιούρ των μοντέλων που ανέβηκαν στο catwalk για να παρουσιάσουν τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14.

«Το look που δημιούργησα με τον Derek Lam είναι σοφιστικέ, μίνιμαλ urban hippie, ένα παιχνίδι πάνω στο mood board του σχεδιαστή, τις υφές και τα χρώματα των υφασμάτων που χρησιμοποίησε στη συλλογή του. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μάτια και τα χείλη. Άπλωσα μια μεταλλική σκιά στο κέντρο του βλεφάρου για να το κάνω να φαίνεται flat, σα μια ζωγραφιά πάνω σε έναν καμβά. Το stain στα χείλη είναι πολύ δυνατό και έντονο- ένα mix από καφέ, μαρόν και μπορντό. Η επιδερμίδα είναι πολύ φρέσκια και λαμπερή, με σατινέ-ματ τελείωμα» εξήγησε ο Tom Pecheux, ο οποίος χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ της Estée Lauder στο show.

Τα νύχια επιμελήθηκε η διάσημη manicurist Jin Soon Choi και η ομάδα της, η οποία χρησιμοποίησε τα νέα βερνίκια της Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer στις αποχρώσεις So Vain και Nudité (λανσάρονται τον Μάρτιο του 2013).

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο Tom Pecheux για το συγκεκριμένο μακιγιάζ:

Μάτια

Νέα παλέτα Pure Color Instant Intense EyeShadow Trio, Smoked Chrome (την αριστερή και μεσαία απόχρωση- λανσάρεται τον Αύγουστο 2013)

Νέα παλέτα Pure Color Instant Intense EyeShadow Trio, Steel Lilacs (την μεσαία απόχρωση - λανσάρεται τον Αύγουστο 2013)

Νέα παλέτα Pure Color Instant Intense EyeShadow Trio, Sterling Plums (την μεσαία απόχρωση- λανσάρεται τον Αύγουστο 2013)

Χείλη


Νέο κραγιόν Pure Color Vivid Shine Lipstick, Burnished Bronze (λανσάρεται τον Αύγουστο 2013)

Νέο Pure Color High Intensity Lip Lacquer, Electric Wine (λανσάρεται τον Αύγουστο 2013) σε συνδυασμό με την σκιά Pure Color Stay-On Shadow Paint, Sinister

Πρόσωπο

Double Wear Light Stay-in-Place Makeup

Επιδερμίδα

Serum ματιών Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex Advanced Night Repair Eye Serum Infusion
Idealist Even Skintone Illuminator
DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme Broad Spectrum SPF 15

Credits
Makeup: Tom Pecheux for Estée Lauder

Nails: Jin Soon Choi for Estée Lauder