Ombre γαλλικό στο show του οίκου Rodarte

Ombre γαλλικό στο show του οίκου Rodarte

Μυστικά για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα mani της New York Fashion Week

Ήδη από την προηγούμενη σεζόν ο οίκος Rodarte είχε ανεβάσει τον πήχυ στην nail art με το "πλεκτό" μανικιούρ που πρότεινε και που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

Και στο show για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013-14 δεν μας απογοήτευσε: το μανικιούρ που είδαμε στο catwalk ήταν ένα εμπνευσμένο mix 3 διαφορετικών στυλ, ombre, μεταλλικού και γαλλικού. Η Tracylee Percival, manicurist και πρέσβειρα της Sally Hansen, εξήγησε στο allure πώς το δημιούργησε:

Πρώτα, άπλωσε ένα οπάκ nude βερνίκι και στη συνέχεια πέρασε στην άκρη κάθε νυχιού μια εξαιρετικά λεπτή στρώση διαφορετικών μεταλλικών βερνικιών. Μάλιστα, τις συγκεκριμένες αποχρώσεις του nude, ασημί και ροζ χρυσού τις δημιούργησε η Sally Hansen ειδικά για το show του οίκου Rodarte και θα βγουν στην αγορά το Σεπτέμβριο.«Η έμπνευση για αυτό το look στα νύχια, ήρθε από τα μεταλλικά αξεσουάρ της συλλογής, όπως τα στέμματα από σύρμα», είπε η Tracylee Percival.

Αν θέλετε να το αντιγράψετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές της: «Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε το κατάλληλο πινελάκι- αυτό θα κάνει την περισσότερη δουλειά στο συγκεκριμένο μανικιούρ. Επιλέξτε ένα με κοντή, φυσική τρίχα γιατι είναι πιο εύκολο στο να διατηρείτε τον έλεγχο και γλιστράνει καλύτερα στα νύχια από ό,τι τα συνθετικά. Περιμένετε τη βάση σας να στεγνώσει καλά (γύρω στα 15 λεπτά), ακουμπήστε το δάχτυλό σας στο τραπέζι και ζωγραφίστε μια πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη του νυχιού. Αν θέλετε να είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα, μπορείτε να περάσετε και μια δεύτερη γραμμή», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Το Urban Hippie look στο show του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2013

Backstage beauty: Το εκλεπτυσμένο, γεωμετρικό χτένισμα στο show των Cushnie Et Ochs

Get the look: το απόλυτο sleek στο show DKNY για το Φθινόπωρο 2013