Backstage Beauty: Τα ιδιαίτερα κόκκινα χείλη στο show του οίκου Marni

Backstage Beauty: Τα ιδιαίτερα κόκκινα χείλη στο show του οίκου Marni

Ο διάσημος makeup artist Tom Pecheux συνεργάστηκε με τη MAC σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα looks που είδαμε μέχρι σήμερα

Ο Tom Pecheux λάτρεψε τη συλλογή που παρουσίασε ο οίκος Marni για το Φθινόπωρο 2013: «Είναι μια εκπληκτικά, εκπληκτικά, εκπληκτικά όμορφη κολεξιόν!» δήλωσε από το backstage και είπε πως η έμπνευσή του για το μακιγιάζ ήταν το βαθύ κόκκινο χρώμα του raspberry, που είχε μια γούνα της συλλογής.

«Θέλησα τα χείλη να φλουτάρουν ελαφρά», εξήγησε. «Καταστρέψτε το περίγραμμα» ήταν η οδηγία που έδωσε στους συνεργάτες του, καθώς βούταγε τα q-tips του στην πούδρα της MAC με την οποία πέρασε τη γραμμή των χειλιών για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο εφέ. Αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε:

Στο πρόσωπο, το Studio Sculpt SPF 15 Foundation, το οποίο άπλωσε σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Με την πούδρα MAC PRO Invisible Set Powder έδωσε ματ τελείωμα στο πρόσωπο. Γύρω από τα ματια άπλωσε ένα συνδυασμό των MAC PRO Mid-Tone Nude και Orange Lipmix και πέρασε μια ελαφριά στρώση του M·A·C PRO Taupe Powder Blush στο πάνω βλέφαρο για να δώσει βάθος. Τελική πινελιά στο βλέμμα έβαλε με το MAC PRO Gloss το οποίο άπλωσε στο κινητό βλέφαρο.

Στα χείλη ανέμειξε το MAC PRO Crimson Lipmix και το Hang Up Lipstick και συνέχισε περνώντας το MAC PRO Basic Red Pigment για να "καταστρέψει" το περίγραμμα. Τελειοποίησε το εφέ με ένα q-tip που πέρασε πάνω από το Red Pigment.