Backstage beauty: Το διάφανο μακιγιάζ στο show της Isabel Marant

Backstage beauty: Το διάφανο μακιγιάζ στο show της Isabel Marant

Ο Tom Pecheux, Creative Makeup Director της Estée Lauder, εξηγεί πώς το δημιούργησε

Για πρώτη φορά η Estée Lauder και ο Tom Pecheux επιμελήθηκαν τα looks στο show της Isabel Marant για το Φθινόπωρο 2013 και ομολογουμένως ήταν μια πολύ ταιριαστή συνεργασία.

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα look που να είναι θηλυκό αλλά και αγορίστικο μαζί. Η έμφαση δόθηκε στα φρύδια, που είναι ανεπιτήδευτα αλλά υπό έλεγχο- πλούσια, με όγκο, σχεδόν αντρικά. Το μακιγιάζ στο πρόσωπο είναι πολύ ελαφρύ, πολύ διάφανο, σαν πέπλο ενώ τα χείλη είναι απλά, φυσικά και nude», εξήγησε ο Tom Pecheux.

Τα προϊόντα της Estée Lauder που χρησιμοποίησε ήταν τα εξής:

Στα μάτια, άπλωσε το φον ντε τεν Double Wear Light Stay-in-Place Makeup, την κεντρική σκιά από την παλέτα Pure Color Instant Intense EyeShadow Trio, Smoked Chrome (λανσάρεται τον Αύγουστο) και την ανοιχτόχρωμη από τη διπλή σκιά Pure Color EyeShadow Duo, Vanilla Pods. Στις βλεφαρίδες δεν χρησιμοποίησε μάσκαρα, παρά μόνο τις γύρισε με το ειδικό ψαλιδάκι. Όσο για τα φρύδια, τα γέμισε και τους έδωσε ένταση με το μολύβι Artist Brow Pencil / Double Groomer.

Στα χείλη άπλωσε το κραγιόν Pure Color Long Lasting Lipstick, Vanilla Truffle και από πάνω πέρασε το Pure Color Vivid Shine Lipstick, Gilded Honey (λανσάρεται τον Αύγουστο).

Προετοίμασε την επιδερμίδα των μοντέλων απλώνοντας την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex, το Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher και στα μάτια χρησιμοποίησε το Advanced Night Repair Eye serum infusion. Για να δημιουργήσει τέλεια βάση επέλεξε το Double Wear Light Stay-in-Place Makeup, το Double Wear Stay-in-Place Concealer και την διάφανη πούδρα Lucidity Translucent Loose Powder. Στα μάγουλα έδωσε διακριτικό χρώμα υγείας με το Pure Color Blush, Sensuous Rose και το Pure Color Blush, Blushing Nude.

Τέλος, το μανικιούρ επιμελήθηκε η Christina Conrad και το βερνίκι που επέλεξε ήταν το τρυφερό Pure Color Nail Lacquer, Ballerina Pink.

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: αυστηρά, σκούρα χείλη στο show του Anthony Vaccarello

Ένα "άτακτο" μολύβι

Κοιμηθείτε ήσυχες!