Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;

Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;

Συμβουλές από την colorist της star

Λίγες μέρες πριν, η Reese Witherspoon αποφάσισε να εγκαταλείψει το ξανθό και να δοκιμάσει τους τόνους του καστανού για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία The Good Lie. Το site του InStyle επικοινώνησε με την Lorri Goddard, την colorist που έκανε την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της ηθοποιού και έμαθε λεπτομέρειες.

«Αυτό το πλούσιο καστανό ταιριάζει τέλεια στην Reese γιατί έχει κίνηση και διαφορετικά επίπεδα ζεστών τόνων που δίνουν βάθος και αναδεικνύουν την φυσικά όμορφη επιδερμίδα της και το χρώμα των ματιών της», η είπε η Goddard. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια τέτοια αλλαγή, η expert προτείνει να βρείτε πρώτα κάποιες αποχρώσεις του καστανού που σας αρέσουν πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο, ώστε να δώσετε στον colorist σας μια ιδέα για το τι περίπου θέλετε να κάνετε.

«Είναι σημαντικό να βρείτε μερικές φωτογραφίες των καστανών τόνων που σας αρέσουν και που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Ζητήστε από τον ειδικό να σας προτείνει εκείνες τις αποχρώσεις που δένουν καλύτερα με την επιδερμίδα και τα μάτια σας και μην ξεχνάτε: αφού κάνετε την αλλαγή, επιλέξτε το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner που θα κρατήσει το χρώμα των μαλλιών σας ζωντανό και λαμπερό».

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Μια μοντέρνα Audrey Hepburn στο show του Ermanno Scervino

Backstage beauty: Το μακιγιάζ στο show του οίκου Dior

Vampire Facial: Αυτό είναι το treatment- εμμονή στο Hollywood