Αντιγράψτε το look: Το λαμπερό μακιγιάζ της Naomi Watts

Αντιγράψτε το look: Το λαμπερό μακιγιάζ της Naomi Watts

Στο red carpet των Καννών

Για την εμφάνιση της ηθοποιού στο event For the Love of Cinema στις Κάννες, η Georgie Eisdell θέλησε να δημιουργήσει ένα look φρέσκο με ένα γαλλικό twist. Ιδού πώς έκανε το μακιγιάζ βήμα-βήμα:

«Προετοίμασα την επιδερμίδα της με το La Mer Regenerating Serum και μετά άπλωσα την La Mer Soft Cream. Για να δώσω ομοιόμορφο τόνο και να δημιουργήσω μια άψογη βάση χρησιμοποίησα το Vitalumiere Aqua Skin Perfecting Makeup της Chanel, και εξουδετέρωσα και την παραμικρή υποψία λιπαρότητας με την πούδρα της La Mer. Έδωσα λίγο χρώμα στο πρόσωπο και στο περίγραμμα με το Bronzer της Bobbi Brown και στο τέλος έδωσα έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα με την πούδρα Mouche De Beaute Poudre Illuminating Powder της Chanel. Στα μάγουλα χρησικοποίησα το Cream Blush, Pale Pink της Bobbi Brown και για μια έξτρα πινελιά χρώματος άπλωσα μια ιδέα απο το Second Skin Color, Lotus Pink της Laura Mercier στα ζυγωματικά.

Κράτησα τα βλέφαρα της Naomi πολύ ελαφριά αλλά λαμπερά. Χρησιμοποίησα τη σκιά Amber Lights της MAC κατά μήκος της γραμμής των άνω βλεφαρίδων και έκανα blending για να δώσω φως. Τη ιδια σκιά άπλωσα και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων για να "ανοίξω" περισσότερο το βλέμμα της. Η Naomi έχει πανέμορφα μάτια και ήθελα να τονίσω το σχήμα τους, οποτε χρησιμοποίησα την σκιά Carbon της MAC ως eyeliner, απλώνοντάς την με το ειδικό πινέλο. Τράβηξα τη γραμμή προς την εξωτερική γωνία και έδωσα μια ελαφριά κλιση προς τα πάνω. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ με δύο στρώσεις της μάσκαρα Faux Cil, Black του Yves Saint Laurent.


Το επίκεντρο, όμως, αυτού του look ήταν τα χείλη: χρησιμοποίησα το κραγιόν Rouge Allure, La Sensuelle της Chanel στη λαχταριστή απόχρωση του raspberry.»