5 μυστικά για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα

5 μυστικά για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα

Από την αγαπημένη αισθητικό των stars, Kate Somerville

Jessica Alba, Anna Paquin, Lauren Conrad, Paris Hilton- αυτά είναι μερικά από τα hot ονόματα της showbiz που επισκέπτονται την Kate Somerville και της εμπιστεύονται την ομορφιά της επιδερμίδας τους.

Η διάσημη αισθητικός μίλησε στο site bellasugar και έδωσε 5 βασικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και νεανική για χρόνια:

1. Απολέπιση. «Είναι πολύ σημαντική και έχω παρατηρήσει ότι πολλές γυναίκες δεν κάνουν όσο συχνά χρειάζεται. Είναι καλό να κάνετε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα, είτε είναι φυσικό scrub είτε χημικό. Προσωπικά μου αρέσουν τα ένζυμα, το γαλακτικό και το γλυκολικό οξύ».

2. Ρετινόλη. «Είναι το μαγικό συστατικό που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Βρείτε μια φόρμουλα που απελευθερώνει την ρετινόλη σταδιακά, ώστε να μην ειναι επιθετική στην επιδερμίδα».

3. Αντηλιακό. «Μην το ξεχνάτε ποτέ - ειδικά αν φοράτε προϊόντα με ρετινόλη, το αντηλιακό είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Και με αυτό τον συνδυασμό θα δείτε πως καφέ κηλίδες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, θα καθυστερήσουν πολύ να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας».

4. Βασικό λάθος που επιβαρύνει την επιδερμίδα μας: «Εκτός από τον ήλιο και το κάπνισμα, είναι και το ότι συχνά οι γυναίκες δεν χρησιμοποιούν σωστά τα προϊόντα φροντίδας. Για παράδειγμα, αν έχετε ακμή δεν είναι σωστό να φοράτε το ειδικό προϊόν σε όλο το πρόσωπο, γιατί ξηραίνει την επιδερμίδα- αρκεί να το εφαρμόσετε τοπικά στο πρόβλημα που σας απασχολεί».

5. «Οι διάφοροι τύποι laser νέας γενιάς επίσης βοηθούν σημαντικά στο να διατηρήσετε το πρόσωπό σας νεανικό και λαμπερό, καθώς διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, δίνουν ομοιομοφία στον τόνο της επιδερμίδας- και τα κάνουν όλες οι διάσημες πελάτισσές μου».

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας να κρατήσει περισσότερο

Φτιάξτο μόνη σου: Η πιο απαλή μάσκα αναζωογόνησης

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub για το πρόσωπο