When in Rome

When in Rome

Μυστικά από το πιο θηλυκό look της σεζόν, όπως το ειδαμε στο catwalk του Giorgio Armani

Στις 5 Ιουνίου, στο Palazzo della Civiltà Italiana στη Ρώμη, φιλοξενήθηκε η έκθεση Eccentrico, μια ρετροσπεκτίβα της δημιουργικής πορείας του Giorgio Armani. Για πρώτη φορά στη Ρώμη, ο Ιταλός μετρ παρουσίασε ένα fashion show με νέες εκδοχές των look από τις συλλογές Emporio Armani Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14 και Giorgio Armani Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14 για άνδρες και γυναίκες, καθώς και την γυναικεία συλλογή υψηλής ραπτικής Giorgio Armani Prive Collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

Η Linda Cantello δημιούργησε σε συνεργασία με τον Maestro,ένα υπέροχο Look: η έμφαση δίνεται με τον πιο θηλυκό τρόπο στα μάτια, με διάφανες, λαμπερές σκιές και χρυσές λάμψεις ενώ τα χείλη τονίζονται με το Rouge Ecstasy στην αποκλειστική απόχρωση "Roma" που δημιούργησε η Linda Cantello ειδικά γι' αυτό το event.

Ποια προϊόντα χρησιμοποίησε η διάσημη makeup artist:

Στο πρόσωπο
Κρέμα ημέρας Crema Nera supreme reviving cream
Κρέμα ματιών Crema Nera eye compact
Φον ντε τεν Maestro fusion makeup # 4,5
Concealer High precision retouch # 3
Πούδρα Luminous silk powder #2

Στα μάτια

Σκιές Amber Collection Palette: Mineral Bronze eye shadow, Eyes to Kill Fatal Attraction– Palette #10: Gold and Taupy shades (από το καλοκαιρινο μακιγιάζ)
Μάσκαρα Eyes to Kill Mascara – Black

Στα χείλη
Μια νέα απόχρωση, που δημιουργήθηκε αναμειγνύοντας τα κραγιόν Rouge Ecstasy #105, Rouge Ecstasy #201, Rouge Ecstasy #203. Η Linda Cantello ονόμασε τη νέα απόχρωση "Roma".

Στα νύχια
Nude color : # 102 Second Skin, σε πρώτη εμφάνιση.

Info:

Τα κραγιόν Rouge Ecstasy και η νέα σειρά από βερνίκια νυχιών θα λανσαριστούν στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο.