Αντιγράψτε το look: το ρομαντικό χτένισμα στο show των Acne Studios

Αντιγράψτε το look: το ρομαντικό χτένισμα στο show των Acne Studios

Μακριά, επιμελώς ανέμελα μαλλιά από τον Franco Gobbi και την Moroccanoil

Για το catwalk της Resort Collection 2014 των Acne Studios, ο hairstylist Franco Gobbi δημιούργησε για λογαριασμό της Moroccanoil απαλά, συγκρατημένα και trendy χτενίσματα με μία πινελιά ρομαντισμού. Συμπληρώνοντας τις φυσικές ρευστές γραμμές της συλλογής, τα look ήταν τολμηρά, φυσικά και ελεύθερα. Τα μακριά και αισθησιακά, καλοκαιρινά μαλλιά χαρακτηρίζονταν από τα μοναδικά στριψίματα και από τους εκλεπτυσμένους επίπεδους κότσους, ενώ τα ελαφριά καλοκαιρινά καπέλα ολοκλήρωναν τα looks.

Πως δημιουργήθηκε το χτένισμα:

- «Αρχικά εφάρμοσα το νέο Moroccanoil Boost Root (προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ) στις ρίζες και ιδιαίτερα στο στεφάνι των μαλλιών, για να τους δώσουμε ενίσχυση και σχήμα, καθώς και μια φυσική και υγιή λάμψη.

- Ψέκασα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και χρησιμοποίησα ένα πιστολάκι Moroccanoil Professional Series ενώ ταυτόχρονα περνούσα τα χέρια μου μέσα από τα μαλλιά ξεκινώντας από το μέτωπο, συνεχίζοντας πίσω και στα πλάγια. Έτσι δημιούργησα μια απαλή υφή και φυσική κίνηση.

- Αφού σχημάτισα ένα V ξεκινώντας από το στεφάνι προς το πίσω μέρος του κεφαλιού, πιάσαμε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά στη μέση του κεφαλιού.

- Στη συνέχεια, ψέκασα ελαφρώς τα δάχτυλα μου με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray, και το άπλωσα μέσα από την αλογοουρά για να την κάνω πιο εύπλαστη, απαλή και λαμπερή. Έπειτα τύλιξα την αλογοουρά γύρω από τον εαυτό της για να δημιουργήσω ψηλά στο κεφάλι, χαλαρούς και επίπεδους "κότσους". Τους ψέκασα με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, δένοντάς τους στην κορυφή με μια φουρκέτα έτσι ώστε να παραμείνουν σφιχτά στο κεφάλι.

- Ψέκασα στη συνέχεια τα χέρια μου με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, και χτένισα χαλαρά τα μαλλιά των μοντέλων για να τους δώσω σχήμα και να διαλύσω τους φυσικούς κυματισμούς που είχαμε δημιουργήσει.


- Ολοκληρώνοντας, ελευθέρωσα τούφες, ώστε να πέσουν γύρω από τα πρόσωπα των μοντέλων, δημιουργώντας χαλαρό στυλ. Έτσι πρόσθεσα μια ρομαντική, απαλή διάθεση στην ελαφρώς αέρινη εμφάνιση. Το αποτέλεσμα φαινόταν ανεπιτήδευτο, αλλά ήταν στην πραγματικότητα πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο.

- Για την τελική πινελιά, χρησιμοποιήσαμε στις άκρες των μαλλιών Moroccanoil Glimmer Shine Spray για να διαχωρίσουμε όλες τις τούφες που έπεφταν στους ώμους δίνοντας μία απαλή, αισθησιακή αίσθηση.»