Mad VMA 2013: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Mad VMA 2013: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Πέντε λαμπερές παρουσίες, έκαναν η κάθε μια το δικό της statement στο κόκκινο χαλί

Όλα τα είχε το red carpet των φετινών Mad VMA: από τα πιο μίνιμαλ looks μέχρι πιο έντονα και glam- με κοινό παρονομαστή τη ζεστή λάμψη του καλοκαιριού στην επιδερμίδα.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με sleek χτένισμα και μακριές αφέλειες που πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της ενώ στο μακιγιάζ έπαιξε στην παλέτα του μπρονζέ, με ένα λαμπερό ροδακινί κραγιόν να ολοκληρώνει το look. Η Άντα Λιβιτσάνου προτίμησε ένα διαχρονικά κομψό μακιγιάζ: τον πάντα glam συνδυασμό cat eye, με έντονο μαύρο eyeliner τραβηγμένο αρκετά προς τα έξω, και κόκκινο κραγιόν που έδεσε πολύ όμορφα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της- τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν.

Η Shaya... ανέβασε τον πήχυ, με ένα ιδιαίτερο χτένισμα με ύψος, πολλά τσιμπηδάκια που έπαιξαν το ρόλο hair accessory και που συναγωνίζονταν σε αριθμό τα κολιέ της. Το μακιγιάζ της κρατήθηκε σε μπρονζέ τόνους, με λάμψη σε σημεία-κλειδί και έμφαση στο βλέμμα με αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Ζηλεψαμε τα τέλεια waves της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία συμπλήρωσε το look με ένα πλατύγυρο καπέλο- αναφορά στα 70s, ενώ στο μακιγιάζ της επίσης προτίμησε τους γήινους τόνους με έμφαση στο καλοσχηματισμένο τοξο των φρυδιών, σε συνδυασμό με ένα ζωηρό, φούξια κραγιόν. Τέλος η Τάμτα, πάντα φρέσκια και λαμπερή, και με μινιμαλιστική διάθεση, φόρεσε ένα πλούσιο, φούξια κραγιόν και κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ της σε ήσυχους τόνους.

Διαβάστε ακόμα

Δείτε τη sexy εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στα MAD VMA 2013!

Mad VMA 2013 red carpet: O φακός του Queen ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα!