8 αρώματα... νέας σεζόν!

8 αρώματα... νέας σεζόν!

Τα πρώτα εθιστικά κοκτέιλ ειναι εδώ!

Εξω είναι ακόμα καλοκαίρι, η καρδιά και το μυαλό μας είναι ακόμα στις διακοπές και το πιο όμορφο πέρασμα στην πραγματικότητα είναι μια βόλτα στον μεθυστικό πλανήτη της αρωματοποιίας, όπου τα πάντα μυρίζουν... φθινόπωρο!

Τα πρώτα αρωματικά κοκτέιλ έφτασαν στα χέρια μας, τα δοκιμάσαμε και καταλήξαμε πως αυτή η σεζόν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδού τα νέα αρώματα που έκλεψαν την καρδιά μας.

- Giorgio Amrani Si. Ο Maestro έρχεται αυτή τη σεζόν με ένα υπέροχο άρωμα αφιερωμένο στη σύγχρονη θηλυκότητα και με μούσα την αιθέρια Cate Blanchett. Ο χυμός του συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλλου, σύγχρονο chypre και ελαφριές, πουδρέ, ξυλώδεις νότες.

- Hermes Eau des Merveilles "Sous une Bonne Etoile": "Κάτω από ένα όμορφο αστέρι" είναι το concept αυτής της συλλεκτικής εκδοχής, και μέσα στο μπουκάλι που φιλοξενεί το best seller άρωμα, ξεχωρίζουν ασημί λάμψεις όπως συμβαίνει σ'έναν μαγικό, ξάστερο ουρανό.

- Tom Ford Atelier d'Orient Fluer de Chine. Ένα oriental floral κοκτέιλ που φοριέται άνετα από γυναίκες και άντρες, συνδυάζει εξωτικές νότες, τσάι, λευκό ροδάκινο, περγαμόντο, υάκινθο, κεχριμπάρι, κέδρο και βετιβέρ.

- Lancome La Vie Est Belle, Eau de Parfum Legere. Ένα χρόνο από τη στιγμή που λανσαρίστηκε το La Vie Est Belle, το ελιξίριο της ευτυχίας, έρχεται μια πιο διάφανη εκδοχή του, με κομψά white musks, με αιθέρια έλαια γιασεμιού Sambac, άνθη πορτοκαλιάς, αιθέριο έλαιο πατσουλί και ένα από τα σπανιότερα και πολυτιμότερα συστατικά στον κόσμο, το συμπύκνωμα ίριδας Pallida.

- Calvin Klein DownTown: Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις ξυλώδεις και τις λουλουδάτες νότες, με πρωταγωνιστές κίτρο Ιταλίας, νερολί Τυνησίας, πράσινο αχλάδι, ώριμο δαμάσκηνο, ροζ πιπέρι,πέταλα γαρδένιας, κέδρο, βετιβέρ και μόσχο.

- Roses de Chloe: Μια νέα εκδοχή του best seller Chloe, όπου το τριαντάφυλλο πλημμυρίζει από δροσιά, φλερτάρει με το περγαμόντο, τη μανόλια, το λευκό μόσχο και το κεχριμπάρι.

- Kenzo Flower in The Air. Το διαχρονικό Flower του 2000, επιστρέφει σε μια διαφορετική βερσιόν, από τον κορυφαίο αρωματοποιό Alberto Morillas. Είναι μοντέρνο και ελαφρύ λουλουδάτο, με φρέσκες νότες από raspberry και ροζ πιπέρι, τριαντάφυλλο, γαρδένια, μανόλια και μια φινετσάτη βάση από white musk.

- Jo Malone Peony & Blush Suede. Ένα ντελικάτο κοκτέιλ από την αρωματοποιό Christine Nagel, με κόκκινο μήλο, παιώνια, γιασεμί, τριαντάφυλλο και στη βάση βελούδινο suede.