Backastage Beauty: Το sleek look της Άνοιξης είναι αλλιώς!

Backastage Beauty: Το sleek look της Άνοιξης είναι αλλιώς!

Το είδαμε στο show της Monique Lhuillier στην Νέα Υόρκη

«Η έμπνευσή μου ήταν η αποτύπωση της απλής κομψότητας μέσα από την χρήση έντονων, ζωηρών χρωμάτων σε καθαρές και σύγχρονες σιλουέτες με θηλυκές λεπτομέρειες» δήλωσε η σχεδιάστρια για την συλλογή Άνοιξη 2014 που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Για να συμπληρώσει το look των μοντέλων- και το μακιγιάζ της Val Garland που πρότεινε υπέροχα cherry lips- ο Bob Recine της Moroccanoil δημιούργησε μινιμαλιστικά, γλυπτά look, ένα νέο sleek που παίζει με την υφή βρεγμένου- στεγνού. «Τα ρούχα της Monique για αυτή τη σεζόν είναι όμορφα – πολύχρωμα, αέρινα και πολύ γεωμετρικά. Και αυτό το χτένισμα δίνει στα μαλλιά ένα φρέσκο, καθαρό στυλ που ταιριάζει πολύ με το concept της συλλογής», είπε ο Recine.

Πως δημιουργήθηκε το Look:


- «Ξεκίνησα ψεκάζοντας Moroccanoil Luminous Hairspray Medium κατά μήκος των μαλλιών, τα οποία είχα χωρίσει σε τμήματα, και μετά χρησιμοποίησα σίδερο ισιώματος σε κάθε τμήμα ώστε να προσθέσω απαλότητα και λάμψη μαζί με κράτημα. Πάντα μου άρεσε αυτή η μοναδική ελαφρότητα αυτού του hairspray. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να δημιουργήσω ένα καλοκαιρινό, φυσικό look».
- «Χτένισα τα μαλλιά μπροστά προς το πρόσωπο (από το ύψος των αυτιών και πάνω μόνο), άπλωσα Moroccan Volumizing Mousse από τη ρίζα έως το μέσο των μαλλιών σε μικρά τμήματα της, ελέγχοντας πως τα μαλλιά είναι καλά βρεγμένα. Μετά, άπλωσα Moroccanoil Styling Gel περίπου σε δύο ίντσες από τη ρίζα μέχρι τη μέση των μαλλιών, και στη συνέχεια τα χτένισα όλα και πάλι προς τα πίσω για να δημιουργήσω το βρεγμένο ύφος του look.»
- «Για να δώσω αντίθεση στη βρεγμένη υφή της κορυφής του συγκεκριμένου στυλ, το υπόλοιπο μέρος των μαλλιών έμεινε στεγνό και το βούρτσισα προς τα κάτω έτσι ώστε να καλύπτει την πλάτη. Χρησιμοποίησα την βούρτσα Moroccanoil XLPRO Paddle Brush για να λειάνω εντελώς τα μαλλιά ώστε να διατηρήσω ένα γεωμετρικό look.»
- «Ολοκλήρωσα το με το σπρέι Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, ώστε να διατηρήσω ολόκληρο το look και για να τονίσω την αδαμάντινη, εντυπωσιακή λάμψη του.»