Μοντέρνο, wet look στο show Just Cavalli

Μοντέρνο, wet look στο show Just Cavalli

Το χτένισμα βήμα βήμα από το James Pecis της Moroccanoil

Για το brand Just Cavalli, η επόμενη σεζόν έχει γερές δόσεις σουρεαλισμού, οι γυναίκες "ανθίζουν" σε μια cyber-Eden, φοράνε prints μιας εικονικής χλωρίδας και πανίδας, κομμάτια με ήπιους όγκους και δομημένα σχήματα.

Το στυλ των μαλλιών επιμελήθηκε ο runway stylist James Pecis για την Moroccanoil: «Για αυτή τη σεζόν, το look ήταν επηρεασμένο από το όραμα ενός κοριτσιού από άλλο κόσμο, με μία αίσθηση νεανικής ροκ ενέργειας, που την κάνει να ξεχωρίζει» εξήγησε ο Pecis. «Αυτό το δομημένο, ελεγχόμενο look εμφανίζεται σαν βρεγμένο, με υφές που τοποθετούνται η μία πάνω στην άλλη και φαίνονται να κυματίζουν πίσω από τους ώμους και στην πλάτη

Πως το δημιούργησε:

- Για να ξεκινήσω χρησιμοποίησα το Moroccanoil Treatment από την μέση των μαλλιών έως τις άκρες σαν βάση για το styling.

- Έπειτα συνέχισα με την Moroccanoil Molding Cream εφαρμόζοντας αρκετή ποσότητα στις ρίζες, στην κορυφή του κεφαλιού καθώς επίσης και στα πλαϊνά, σπρώχνοντας τα μαλλιά πίσω μακριά από το πρόσωπο. Αυτό έδωσε απίστευτο διαχωρισμό και δύναμη, και κράτησε τα μαλλιά ακίνητα.

- Μετά, έβρεξα τα υπόλοιπα μαλλιά και προσέθεσα Moroccanoil Intense Curl Cream σε όλο το μήκος, απλώνοντάς το μέσα στα μαλλιά στριφογυρνώντας τα. Αυτό μου έδωσε το σωστό βαθμό διαχωρισμού και βαρους, όπως επίσης και ένα φυσικό κυματισμό.

- Για να ελέγξω τα μαλλιά ώστε να μην ανοίξουν ή διαχωριστούν πίσω από τους ώμους, πέρασα μία ελαστική κλωστή οριζόντια στο πίσω μέρος των μαλλιών. Αυτό επέτρεψε ελεγχόμενη κίνηση. Ένας απλός εναλλακτικός τρόπος για να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε τσιμπιδάκια κάτω από τα μαλλιά.

- Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα το Moroccanoil Styling Gel για να προσθέσω λάμψη γύρω από τη γραμμή των μαλλιών. Το άπλωσα στην άκρη των δαχτύλων μου και πέρασα την επιφάνεια των μαλλιών γύρω από το πρόσωπο. Τελείωσα με ένα ελαφρύ ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για να κρατήσω το look στη θέση του.

- Τέλος όπως πάντα, κράτησα το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium στην πίσω τσέπη μου για τις τελευταίες πινελιές, ακριβώς πριν βγουν τα μοντέλα στην πασαρέλα.