Fall trend: Θηλυκό, earthy look από την Inglot

Fall trend: Θηλυκό, earthy look από την Inglot

ΜΙα πρόταση μακιγιάζ που κολακεύει κάθε γυναίκα

Βρίσκονται μπροστά από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, δημιουργούν τις δικές τους προτάσεις και υπογράφουν μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων μακιγιάζ που έχουμε δει- με εξαιρετικές φόρμουλες και υφές!

Κάθε μήνα, ένα νέο look παρουσιάζεται στα καταστήματα Inglot Γλυφάδας, Χαλανδρίου, Metro Mall & My Mall Limassol και μάλιστα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε δωρεάν από τους έμπειρους Make Up Artists του brand.

Η νέα πρόταση στο μακιγιάζ ονομάζεται Earthy, και πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και νύχια, ενώ το δέρμα παραμένει σχεδόν nude.


Με επιρροές από την αισθητική της δεκαετίας του 40, αλλά και με μια 90s grunge δόση ( με την επιμελώς ατημέλητη υπογράμμιση του κάτω βλεφάρου), το Earthy look είναι μια φρέσκια απόδοση smokey με ένα mix μπρονζέ, καφέ και μπορντώ χρωμάτων αλλά και μεταλιζέ με ματ υφές. Τα νύχια ολοκληρώνουν αυτή την πρόταση, λειτουργώντας ως ντεγκραντέ απόδοση όλων των παραπάνω αποχρώσεων.

Τα προϊόντα Inglot που χρησιμοποιήθηκαν από την αγαπημένη makeup artist και Creative Director της εταιρείας, Έλενα Χατζηνικολίδου:
- Lipstick 405
- AMC lip pencil 18
- FREEDOM SYSTEM EYESHADOWS 329 & 360
- Pigment 140
- False lash effect mascara
- Nail enamels 714, 717, 729