Τέλειο glam ponytail σε 5 λεπτά!

Τέλειο glam ponytail σε 5 λεπτά!

Ο διάσημος hair stylist Sam McKnight δείχνει τον τρόπο

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο, αγαπημένος πολλών celebrities, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στα backstage των fashion weeks, και παγκόσμιος πρέσβης του Pantene Pro-V.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς Pantene Pro-V Age Defy, ο Sam McKnight εξηγεί βήμα βήμα πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας το πιο τέλειο ponytail για τα ρεβεγιόν, και μάλιστα σε λιγότερο από πέντε λεπτά!

Μέσα από 5 απλά βήματα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα από τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν- δείτε πώς το κάνει ο Sam McKnight:

1. Προετοιμασία: Δουλέψτε στα μαλλιά σας μια λοσιόν που δίνει όγκο στην τρίχα, όπως το νέο Thickening Treatment από την σειρά Pantene Pro-V Age Defy. Ο McKnight το απλώνει στο τριχωτό και στα μαλλιά γιατί δίνει εξαιρετικό όγκο στη ρίζα.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, περνώντας τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους.

3. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε φαρδιές τούφες, περάστε κάθε τμήμα με ένα σίδερο για μπούκλες και στερεώστε το χαλαρά στο κεφάλι, με στόχο να δώσετε ακόμα περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

4. Αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν, βγάλτε τα τσιμπιδάκια και βουρτσίστε τα. Τα μαλλιά σας θα έχουν έναν ελαφρύ κυματισμό και εσύ δεν έχετε παρά να κανετε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

5. Μαζέψτε τα σε ένα χαμηλό ponytail και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Πάρτε μια φαρδιά τούφα, τυλίξτε τη γύρω από το λαστιχάκι και στερεώστε τη με ένα τσιμπιδάκι. Φιξάρετε το αποτέλεσμα με λίγη λακ για έξτρα κράτημα- και είστε έτοιμες!