Αντιγράψτε το sexy μακιγιάζ των Αγγέλων!

Αντιγράψτε το sexy μακιγιάζ των Αγγέλων!

Tips από τον makeup artist που επιμελήθηκε το show της Victoria's Secret

Ο Dick Page είναι ένας από τους πιο διάσημους makeup artists, ο οποίος συνεργάζεται με την Shiseido ως Creative Director στο μακιγιάζ, ενώ δουλεύει με μεγάλους οίκους μόδας στα παρασκήνια των shows τους.

Πριν λίγες μέρες επιμελήθηκε το look των μοντέλων στο show της Victoria's Secret και μίλησε στο Grazia Daily για το πώς δημιούργησε το look:

"Ξεκινώ με κραγιόν στη μύτη και τα ζυγωματικά, το οποίο απλώνω καλά με ένα πινέλο. Είναι μια ροδαλή απόχρωση και μετά περνάω τη βάση και την ενυδατική με χρώμα, που επίσης δουλεύω με πινέλο. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα αποτέλεσμα διάφανο και ελαφρύ. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ σκούρο καφέ μολύβι στα μάτια και μια ιδέα χρυσό στα χεόλη και πολύ lip gloss. Μετά αφήνω τα κορίτσια να φορέσουν τη μάσκαρά τους.

Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα λαμπερό, υγιές look. Με δεδομένο πως θα περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας εσώρουχα, θέλω να τις κάνω να δείχνουν sexy, λαμπερές αλλά και υγιείς. Είναι το τελευταίο show στον κόσμο όπου τα μοντέλα κάνουν πραγματικό modeling. Στα περισσότερα shows δεν μπορούν να κουνήσουν τα χέρια τους, πρέπει να περπατάνε σε ευθεία γραμμή. Εδώ τα κορίτσια μπορούν να χαμογελούν και να διασκεδάζουν.

Extra tip: Αν αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να δουλέψετε καλά το κραγιόν, αντικαταστήστε το με ένα blush και φροντίστε να έχετε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα" συμβουλεύει ο Dick Page.