Στο δρόμο με τη Juvena

Στο δρόμο με τη Juvena

Οποτεδήποτε, οπουδήποτε, όσο συχνά θέλετε. Μία διαφορετική κρέμα αλλάzει τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας με ένα μοναδικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλοί παράγοντες, όπως το άγχος, η μεγάλη ένταση ή ο περιορισμένος ύπνος, στερούν από την επιδερμίδα την πρωινή της φρεσκάδα και ομορφιά. Εμφανίζονται μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, γραμμές κάτω από τα ζυγωματικά και γύρω από το στόμα και το πηγούνι.


Οι ανάγκες της καθημερινότητας σας κρατάνε πολλές ώρες έξω από το σπίτι και η αίσθηση δροσιάς, όπως και η λάμψη αρχίζουν να εξασθενούν κάνοντας το πρόσωπο σας να δείχνει πιο κουρασμένο από ότι αισθάνεστε. Αυτό, δε σημαίνει ότι πρέπει να αμελείτε την περιποίηση του δέρματος σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούριο δέρμα με τη βοήθεια της Juvena of Switzerland.


Oι σύγχρονες γυναίκες αποτελούν πηγή έμπνευσης και το κίνητρο για τη δημιουργία νέων προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος. Η Juvena of Switzerland, σε αυτή την κατεύθυνση, ακολουθώντας το trend που θέλει τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος να ακολουθούν τον τρόπο ζωής μας, δημιούργησε την αντιγηραντική On-The-Move Cream.


Βασισμένη στη SkinNova SC Techonology, η οποία υποστηρίζει τη δραστηριότητα των επιδερμικών βλαστοκυττάρων που αποτελούν την πηγή του νέου δέρματος και σε συνδυασμό με το Light Shadow Equalizer, η επαναστατική αυτή κρέμα δημιουργεί ισορροπία ανάμεσα στο φώς και τη σκιά της επιδερμίδας, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αναζωογονεί το δέρμα από μέσα προς τα έξω, εναρμονίζοντας σκιές, γραμμές και ρυτίδες.


Η On-The-Move Cream, της Juvena, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ χωρίς να αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε μία μικρή ποσότητα όσο συχνά θέλετε, με τα δάχτυλα σας ή με το ειδικό πινέλο που βρίσκεται στη συσκευασία.


Θα έχετε αίσθηση φρεσκάδας, όποτε χρειάζεται, μείωση των μαύρων κύκλων και των γραμμών γύρω από τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι όπως και μείωση του ρυθμού εμφάνισης γραμμών και ρυτίδων. Το δέρμα σας θα αναζωογονηθεί και θα τονωθεί άμεσα καθώς η επιδερμίδα ενυδατώνεται και προστατεύεται.