Primers: Η βάση της... βάσης!

Primers: Η βάση της... βάσης!

5+1 προϊόντα που τελειοποιούν την επιδερμίδα πριν το makeup!

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σας φαίνεται περιττό, το primer όμως είναι ένα προϊόν βάσης που μπήκε στο νεσεσέρ μας από τα βαλιτσάκια των makeup artists, οι οποίοι ξεκινούν πάντοτε τη διαδικασία του μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το.

Τη χρονιά που πέρασε, οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών έβαλαν στη γκάμα τους αυτή την εκπληκτική φόρμουλα που λέγεται primer, η οποία με διάφανο, διακριτικό τρόπο προετοιμάζει ιδανικά το έδαφος για να ακολουθήσει το makeup: γεμίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δίνει ομοιομορφία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, εξουδετερώνει τη λιπαρότητα και εξαφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια στο φον ντε τεν.

Tips για την εφαρμογή του:

1. Δεν χρειάζεται να απλώσετε σε όλο το πρόσωπό σας primer. Πάρτε μια μικρή ποσότητα και δουλέψτε τη στα σημεία που είναι απαραίτητο πχ στις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τη ζώνη Τ, τα ζυγωματικά και το πηγούνι.

2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα ταμποναριστά στην εξωτερική γωνία των ματιών, για να απαλύνετε το πόδι της χήνας.

3. Ο συνδυασμός για τέλεια βάση: primer, φον ντε τεν και μια στρώση διάφανης πούδρας που θα "κλειδώσει" το αποτέλεσμα.

4. Αν έχετε έντονο πρόβλημα με κοκκινίλες ή θαμπάδα, προτιμήστε τα primers με χρώμα, που την εξουδετερώνουν οπτικά. Το μοβ διώχνει τη θαμπάδα ενώ το πράσινο "σβήνει" την κοκκινίλα.

Κάντε κλικ στη gallery που ετοιμάσαμε για εσάς, με τα 5+1 primers που δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε!